U bent hier:

Creabijbelhuis

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Geel

Familieleden

 • biejete

Wij zijn het Creabijbelhuisje een familie gelegen in Geel
waar wij soms activiteiten organiseren om samen gezellig te knutselen, bijbelstudie te geven, bidden en zalige muziek komt aan bod. Alle leeftijden zijn hier welkom. Leer ons kennen kom iets drinken op onze kosten xxx

Creabijbelhuis

Beoordelingen

 • Olmense Zoo

  Geplaatst op 17 jul 2017

  Dit is de beste dierentuin van de wereld want hier mag je jou hond meenemen :) Spijtig dat het op andere plaatsen niet mag want zo kom je ook eens op andere plaatsen. Wij hebben ons al heel goed geamuseerd in deze dierentuin leuke evenementen beleefd en goed gegeten! Echt de moeite als je er nog nooit geweest bent!


 • Plopsa Indoor

  Geplaatst op 17 jul 2017

  Het was heel mooi, wij zijn naar de samson en gert show geweest en daarna nog wat gegeten , in de winkel gekeken en mijn zoontje reed daar opeens buiten met een poppenbuggy. Was wel eventjes grappig toen het alarm af ging. Het is er wel erg duur om te eten of te drinken.


 • Speelbos Sahara

  Geplaatst op 17 jul 2017

  Leuke locatie voor in de zomer. Met de hond aan de leiband kan je uren wandelen iets verder heb je een mooi meer waar je naar het water kan. Het is een prachtig stuk natuur waar je soms een paard voorbij ziet lopen door het zand. Heel mooi om eens naartoe te gaan. Mijn zoontje heeft ook al in het water mogen spelen. Let wel op dat je niet gaat zwemmen want dat is heel gevaarlijk!


Acties


Meer acties