U bent hier:

De 4 musketiers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • lindabaute ( 51 jaar )

Wij zijn Christophe, Linda, Emma (6) en Arne (3,5). Arne is geadopteerd en bleek zwaar gehandicapt te zijn. Hij heeft een hersenbeschadiging waardoor hij in een rolstoel zit, volledig doof is en een mentale achterstand heeft. Maar dat houdt ons niet tegen om samen fantastische uitstapjes te beleven!

De 4 musketiers

Volgers

EVL en Sandra Avonts

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Voorlezen in de bib

  Geplaatst op 16 okt 2013

  Super! Er werd eerst een half uurtje voorgelezen en nadien hebben de kindjes een half uurtje mogen knutselen. Emma had een maskertje gemaakt van het thema van het verhaaltje (ze weet het thema niet meer :-)) Ondertussen konden mama en papa gezellig een koffie drinken en de krant lezen. Zeker voor herhaling vatbaar. Vorig jaar heeft Emma trouwens geen enkel voorleessessie gemist, zo leuk vond ze het!


 • Openluchtmuseum Bokrijk

  Geplaatst op 10 okt 2013

  In Bokrijk hebben wij "de huisjes" bezocht en tegen alle verwachtingen in vond ook Emma (6) dit superfantastisch! Ze kon er namelijk deelnemen aan oude volksspelen, steltlopen, "vilten", met gekke fietsen rondrijden en een hindernissenparcours afleggen. Er was ook een kermis uit de jaren 50 met o.a. een draaimolen, zodat het ook voor Arne big fun was. Kortom, de uitstap was veel avontuurlijker dan we verwacht hadden!


 • Zot van dieren

  Geplaatst op 30 sep 2013

  In de dierentuin van Antwerpen kan je niet alleen prachtige dieren bewonderen, ook de omgeving is de moeite waard. Mooie wandelparken, enorme dikke, grote bomen! De rolstoeltoegankelijkheid vonden wij iets minder, maar we hebben ons wel kunnen behelpen. Voor Emma was het geweldig om dieren te zien waar ze het bestaan nog niet van af wist! In de namiddag was Emma een beetje moe gestapt. We vonden het super dat we dan een buggy konden huren! Arne heeft vooral genoten van de drukte. Voor hem maakt het niet zoveel uit of hij naar mensen of naar dieren kan kijken :-) Wij gaan zeker nog eens terug!


Acties


Meer acties