U bent hier:

De bende van grote Nim

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Mama
 • Papa
 • De grote nim
 • Broertje

Gezinnetje met papa, mama en twee zonen. De twee kleine slimmeriken gaan graag op stap en hebben wel wat uitdaging nodig. Ze houden van puzzels, leren hoe dingen werken en doen graag alles zelf. We kunnen zeker ook genieten van relax zitten en de film of vertoning op ons laten afkomen. En zoals echte jongens maken we ook graag de speeltuin of natuur onveilig met onze stoere kreten en springen...


Beoordelingen

 • Grote intrede Sinterklaas

  Geplaatst op 25 nov 2017

  Naar de aankomst van de Sint in Antwerpen gaan zien.Voor mn zoontje van twee was het zijn eerste bewuste sintervaring. Spannend. Er was voldoende ruimte voor iedereen en kleine broer kon mee in zijn koets zonder dat we tussen het volk moesten dringen. De aankoinmst van de Sint liet op zich wachten en het nam een hele tijd in beslag vooraleer ze aan hun tocht begonnen. De route is afgezet met dranghekken, begrijpelijk. Maar als die hekken vol hangen met reclame panelen dan kunnen de kinderen die kleiner zijn dan die hekken niets zien! Dan maar de twee kids op de arm gedragen, wat doorweegt als het lang wachten is. De Sint en pieten komen voorbij en delen snoepjes uit. Jammer dat mn zoontje beleefd is opgevoed en niet doorheeft dat je er als de snelste bij moet zijn om iets te krijgen. De grotere kinderen links en rechts van hem kregen handenvol snoep, terwijl hij braaf zat te wachten tot hij ook iets kreeg... niets dus. Beetje teleurgesteld heb ik dan maar zelf een snoepje moeten grijpen zodat hij toch 1 klein koekje had. Moest hem anders verklaren dat hij geen lekkers kreeg... had toch gezegd dat hij braaf was :)
  . Mooie stoet. Maar dus niet voor de allerkleinsten en geef nu toe, daar is sinterklaas toch ook een vriend van normaal.


 • Uitstap Efteling

  Geplaatst op 22 nov 2017

  Zeer mooi park waar zowel voor jong als oud veel te zien valt. Voor de allerkleinste ga ik liever naar de zoo; hier staan de dieren verder af of zitten soms verstopt. De dierverblijven liggen verder uiteen, dus zeker een buggy meenemen voor de kleine beentjes, anders ga je regelmatig je kind moeten dragen. Wij hebben een abonnement met parking inclusief. Je mag met een abonnement ook vroeger binnen, zodat je de massa en de wachtrijen voor bent, aanrader!


 • Zoo van Antwerpen

  Geplaatst op 21 nov 2017

  Dit is een van onze meest bezochte uitjes. Mooie bestemming die altijd geopend is en blijft boeien voor alle leeftijden. We hebben er een abonnement, dus of we nu een uurtje tijdens de middag onze boterhammen gaan eten, snel even dag gaan zeggen aan de olifanten of op ons gemak de hele familiezoektocht maken, het kan allemaal. Niet zo goedkoop als je tickets moet kopen, maar dit geld komt goed terecht bij deze mooie dieren. Met fiets en trein ook goed bereikbaar; auto is moeilijker en duur om te parkeren. Goedkopere parking of een formule dat je een aantal parkeermogelijkheden inbegrepen in je ticket/ abo zou handig zijn.


Acties


Meer acties