U bent hier:

De bende van Herent

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Herent

Familieleden

 • David ( 47 jaar )

Wij zijn een jonge familie uit Herent. Hylke en Sophia, beiden geboren 2007, Hylke - geboren in 2004 en Arne (°2002) is de broer van al die meiden. Anne en David zijn de groet mensen in de bende. Samen dingen doen: ja! Helaas hebben we tijd te weinig...


Beoordelingen

 • Openluchtmuseum Bokrijk

  Geplaatst op 08 aug 2015

  Op deze dag was er een speciale extra tentoonstelling over stoommachines. Dit was schitterend! de kinderen waren dolenthousiast over de ritjes met smalspoortreinen, net als heel veel volwassenen. Maar ook hoe die machines werden gebouwd én nog steeds konden worden gebruikt. mooie huisjes doorheen het domein, de mensen die allerlei ambachten lieten zien, de hondenkar waar de kinderen niet konden geloven dat de hond het graag deed. Goed bereikbaar met de trein - alleen het zelfbedieningsresaurant had niets meer om 17u40... Aanrader!


 • Zandsculptuur festival: Frozen Summer Fun

  Geplaatst op 08 aug 2015

  Heel erg mooi om te bekijken. de meisjes waren dolenthousiast over het thema 'Frozen' aangezien zij de film nog maar 20 keer hebben bekeken... hel mooi gesculpteerd, al was het duidelijk dat dagelijks de reparaties nodig waren om ze mooi te houden: hier en daar had de wind en het strandzand al lelijk huisgehouden: torentje, hand, .. Maar zo mooi dat de meisjes nu al zéker volgend jaar naar de nieuwe editie willen gaan. Niet goedkoop, maar zeker zijn geld waard.


 • De Minions -3D

  Geplaatst op 08 aug 2015

  Dit was een heel spannende maar ook een enorm grappige film. We kenden de Minions al van de eerdere films 'verschrikkelijke ikke', waarin ze heel lief waren en buitengewoon grappig. We popelden dus echt om deze film te gaan kijken. Sommige stukjes in de film waren heel verrassend en voelde je niet aankomen vooraf. Zeker gaan kijken!


Acties


Meer acties