U bent hier:

De Bengeltjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Tielt

Familieleden

 • crabbekim ( mama 36 jaar )
 • jeroen ( papa 40 jaar )
 • alexia ( dochter 10 jaar )
 • Xander ( zoon 8 jaar )

Wij zijn vier Bengeltjes die graag op stap gaan. Mama Bengel is een juf. Papa bengel weet veel, maar speelt ook graag. De 2 grootste bengels zijn Alexia en Xander . Die houden van fun en avontuur

Volgers

Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Train World: Beleef de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen

  Geplaatst op 15 nov 2015

  We waren al de hele voormiddag aan het nadenken over een leuke uitstap...en dan dachten we oh ja.een leuk museum over treinen want onze jongste is hier zot van. Onze uitstap begon al met het nemen van de trein. In het museum hebben we de kinderstrip gekocht met vraagjes...deze viel in het begin in de smaak, maar begon al snel te vervelen. Het museum op zich is prachtig. We vonden alleen dat er veel te weinig interactieve.dingen waren voor de kinderen en dat is jammer in zo een setting...maar de treinrit naar huis maakte veel goed.

  Super


 • Beestige Boel-avonturenparcours in het Nationaal Park Hoge Kempen - Pietersheim

  Geplaatst op 24 okt 2015

  Pietersheim, kabouterpad. Superactiviteit in dit seizoen. Een aanrader voor jong en oud. De tocht is drie kilometer lang dus ook geschikt voor jonge kinderen. De speeltuin is heel fijn met verschillende activiteiten. De kinderboerderij is er grote surplus en in de cafetaria kan je een lekker drankje nuttigen. Kortom iedereen in ons gezin vond het een leuke zondagmiddag uitstap.


 • Op stap met de eenhoorn

  Geplaatst op 15 mrt 2015

  Het was een zeer fijne namiddag met onze kids van drie en vijf jaar. We hadden thuis al gezegd dat we op zoek gingen naar een eenhoorn dus ze zaten al vol spanning g. Eenmaal aangekomen op de site kon het plezier niet meer stuk door de goede verhaallijn en de verschillende opdrachten in de kosten die ze zelf met een sleutel mochten openen. Het was hel leuk en leerrijk voor de kids maar ook voor ons.

  Heel leuk en zeker bij goed weer kan je nog een mooie wandeling maken


Acties


Meer acties