U bent hier:

De Bilzerklieten

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Bilzen

Familieleden

 • Nathalie ( Mama 34 jaar )

Wij zijn een te gekke familie uit Bilzen. We houden ervan om onze vrije tijd samen op een originele en actieve manier in te vullen. We sporten graag, houden van knutselen, feestjes en naar het theater, de cinema of een muzikale voorstelling te gaan.
We zijn van mening dat een activiteit helemaal niet duur moet zijn om tof en leerrijk te zijn!

De Bilzerklieten

Beoordelingen

 • Zoek de Schatten van Vlieg in Alden Biesen!

  Geplaatst op 23 aug 2018

  Plezante zoektocht in het supermooie decor van Alden biesen. Mijn dochter van bijna 7 jaar had soms een beetje hulp van mama nodig. Bij het vinden van de schat kreeg ze ook nog een mooi kadootje.


 • De Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Genk

  Geplaatst op 20 aug 2018

  Deze schattenjacht werkt via het ingeven van vraagcodes op een tablet die je krijgt aan de balie. We waren verrast door de leuke hoekjes die de bibliotheek heeft. Het thema van Leo Timmers is heel mooi uitgewerkt. Een aanrader voor een regenachtige dag.


 • Op Speurneuzentocht in Borgloon

  Geplaatst op 05 aug 2018

  Een leuke wandeling door het mooie Borgloon. In
  Sommige steegjes wandelden we tussen druivenranken en waanden we ons in Zuid-Frankrijk. De wandeling bedraagt 4,5km en je zou er anderhalf uur over doen. Bij ons duurde de tocht iets langer. (5 en 6 jaar) De opdrachten zijn plezant. De grootste troeven zijn de unieke locaties onderweg. De route is moeilijker buggy toegankelijk. Als het warm is, is er weinig schaduw of drinkgelegenheid om te verpozen. De gadgets die je op de dienst toerisme krijgt zijn erg mooi!


Acties


Meer acties