U bent hier:

De Bollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gw ( 45 jaar )
 • ja ( dochter 11 jaar )
 • lo ( dochter 9 jaar )
 • s ( partner 45 jaar )

Meestal gaat mama met de twee dochters naar voorstellingen in de ruime omgeving. Heel leuk vinden we de voorstellingen in CC Beringen, waar vaak een extra activiteit aan gekoppeld is. De dochters zijn intussen 9 en 11, dus vinden nog heel wat dezelfde dingen leuk, maar we differentiëren ook wel.

Volgers

Vlieg en mariefien

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Louis en de Aliens (NL versie)

  Geplaatst op 07 okt 2018

  Leuke, ontspannende film. Zowel de dames (9 en 11) als ikzelf vonden hem fijn. Op het einde voor jongere kinderen misschien even wat enger, maar gelukkig zoals het voor kinderfilms hoort: einde goed, al goed.


 • Aqua Mundo Centerparks Erperheide

  Geplaatst op 24 aug 2018

  Een superleuke dag!, vonden de kinderen het in Aquamundo. De kostprijs is wel vrij hoog, maar het was echt een dagvullend programma. Wij waren er tijdens een van die heel erg hete dagen einde juli, en wat bang in een "subtropisch zwembad", maar de temperatuur binnen was prima, aangenamer zelfs dan de hitte buiten.
  We komen vast nog wel eens terug!


 • De Schatten van Vlieg in Modemuseum Hasselt

  Geplaatst op 24 aug 2018

  Wij bezochten de expo Forever Young nog net voor de schatten van Vlieg, maar de speurtocht was dezelfde. De kinderen (van 6 tem 11 jaar) vonden het allemaal leuk. Ze worden actief aan het werk gezet en gericht o stukjes van de tentoonstelling. Wij bezochten het modemuseum via "48u in Hasselt" waar dan ook gezegd werd dat er een extra kadootje was, misschien hetzelfde als tijdens de zomer voor Vlieg? Nu, het was wel een extraatje, maar om het als extra kadootje te benoemen: dan toch een beetje teleurstellend.


Acties


Meer acties