U bent hier:

De Bollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gwenk ( 45 jaar )
 • Janna ( 11 jaar )
 • Lorelien ( 9 jaar )
 • Stan ( 45 jaar )

Meestal gaat mama met de twee dochters naar voorstellingen in de ruime omgeving. Heel leuk vinden we de voorstellingen in CC Beringen, waar vaak een extra activiteit aan gekoppeld is. De dochters zijn intussen 8 en 10, dus vinden nog heel wat dezelfde dingen leuk, maar we differentiëren ook wel.

Volgers

Vlieg en mariefien

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Aqua Mundo Centerparks Erperheide

  Geplaatst op 24 aug 2018

  Een superleuke dag!, vonden de kinderen het in Aquamundo. De kostprijs is wel vrij hoog, maar het was echt een dagvullend programma. Wij waren er tijdens een van die heel erg hete dagen einde juli, en wat bang in een "subtropisch zwembad", maar de temperatuur binnen was prima, aangenamer zelfs dan de hitte buiten.
  We komen vast nog wel eens terug!


 • De Schatten van Vlieg in Modemuseum Hasselt

  Geplaatst op 24 aug 2018

  Wij bezochten de expo Forever Young nog net voor de schatten van Vlieg, maar de speurtocht was dezelfde. De kinderen (van 6 tem 11 jaar) vonden het allemaal leuk. Ze worden actief aan het werk gezet en gericht o stukjes van de tentoonstelling. Wij bezochten het modemuseum via "48u in Hasselt" waar dan ook gezegd werd dat er een extra kadootje was, misschien hetzelfde als tijdens de zomer voor Vlieg? Nu, het was wel een extraatje, maar om het als extra kadootje te benoemen: dan toch een beetje teleurstellend.


 • De Knibbel Knabbel Tocht

  Geplaatst op 11 jul 2018

  De Knibbel-knabbeltocht werd vernieuwd, dus deze moesten we zeker ook uit proberen. Enkele adressen werden behouden, soms was er iets nieuws. De mankementen doordat de oude editie al lang liep (bv de paraplu als deurklink die ontbrak) zijn eruit gehaald. Nieuw is dat je als volwassene voor twee euro meer, ook een kaart krijgt met af en toe een verschillend eetdingetje dan de kinderen. Het eerste adresje vonden we wat tegenvallen, andere nieuwe waren wel leuk. Wij vonden de grote smos die de volwassenen aan het einde kregen in combinatie met al de rest van de picknick wel heel groot. Wie niet graag veel mayonaise op zijn broodje wil (ook voor de kinderen), geeft hier best op tijd een seintje.
  Ik vond nog steeds dat alle adressen opvallend vriendelijk waren, net als de dames op de toeristische dienst, en de kinderen waren weer erg enthousiast.
  Extra tip: wij combineerden met de kaart 48 uur in Hasselt Kids. Deze kost € 3 en je krijgt dan Knibbel Knabbel aan de helft van de prijs (dus € 3 ipv 6). Snel gerekend: je krijgt 48 uur in Hasselt voor kids er gratis bij. Als je Hasselt niet goed kent, vraagt het even wat uitzoekwerk, maar je krijgt dus voor dezelfde prijs de kans op twee plekken een kadootje op te pikken, kan nog ergens een gratis pannenkoek gaan eten en als je je Hasselt-uitstap lang genoeg maakt, haal je er vast nog wel een voordeel uit.


Acties


Meer acties