U bent hier:

De Costertjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • marimaene

We zijn een hele kleine familie maar zijn wel een hechte eenheid. Opa houdt ontzettend veel van boeken en zijn wekelijks bezoek aan de bibliotheek. Oma gaat graag op stap met haar kleinzoon van 5 jaar: naar het circus, naar de zee,, naar de film, naar een attractiepark, de natuur in...


Beoordelingen

 • Schatten van Vlieg - De passie van Pedro

  Geplaatst op 09 jul 2019

  Heel fijn ! Het is een klein maar zeer verzorgd museum. Floris (8 j) was zeer geïnteresseerd in de uitleg van de dan aanwezige gids. Vooral de beelden en hoe die gemaakt werden trokken zijn aandacht. Echt een aanrader. De vragen van de Vlieg deden ons letten op prachtige details die we anders niet zouden gemerkt hebben. Bedcankt !


 • STELLA, ster van de zee

  Geplaatst op 13 mei 2019

  We (oma en kleinzoon van 8 j.) vonden het heel leuk. De inhoud is heel rijk en bevat vele waarden die de kinderen beter begrijpen dan wij volwassenen soms denken. De interactie tussen de acteurs en de pop(pen) is heel fijn gespeeld. Licht en geluid waren uitstekend. Eén minpuntje: de twee hoofdacteurs spreken geen Nederlands maar een soort Fries (?) bv. een meisje heten ze een "femke" en je is "jo". In het begin is dat wat moeilijk, maar je went eraan en dan is dat geen probleem meer. We hebben ervan genoten !


 • INUK

  Geplaatst op 05 mei 2019

  Fantastische voorstelling waar zowel mijn kleinzoon en ik intens van hebben genoten. Prachtig decor, uitstekende spelers, een afwisseling van een lach en een traan en soms momenten van stilte om de realiteit te verwerken. Toplocatie (gezien de inhoud) in een container bij De Kantel, Centrum voor Bijzondere Jeugdzorg te Brugge.


Acties


Meer acties