U bent hier:

De Costertjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • marimaene

We zijn een hele kleine familie maar zijn wel een hechte eenheid. Opa houdt ontzettend veel van boeken en zijn wekelijks bezoek aan de bibliotheek. Oma gaat graag op stap met haar kleinzoon van 5 jaar: naar het circus, naar de zee,, naar de film, naar een attractiepark, de natuur in...


Beoordelingen

 • Op zoek naar het gouden koekje

  Geplaatst op 29 aug 2019

  Wij zijn er geweest met twee jongens (9 en 10 jaar) op 28/08/19. Schitterend ! Het kost wel 5 euro maar daarvoor krijg je een rugzakje, een potlood, een doosje kleurpotloodjes, een schuifpuzzeltje en... als je de schat hebt gevonden een grote doos met lukken van Destrooper. In het rugzakje zit ook een boekje met een plannetje van het pad dat je moet volgen, veel informatie over de omgeving en een duidelijke omschrijving van de opdrachten. Het is een heel leuke en leerrijke ervaring. De opdrachten vervullen vergt een beetje zoekwerk maar daardoor is het ook heel boeiend. Je komt ook op plaatsen waar je anders nooit zou komen: een échte aanrader ! Bedankt Vlieg !


 • Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Veurne

  Geplaatst op 28 aug 2019

  Twee nieuwsgierige jongens voor wie de I-pad het van het is: wat wil je nog meer om met Vlieg de vragen op te lossen in de bieb van Veurne. Super ! Leuk en leerrijk en een hartelijk onthaal !


 • Schatten van Vlieg in het Historisch Stadhuis van Veurne

  Geplaatst op 01 aug 2019

  Ondanks de kleine ruimte vonden wij de zoektocht heel boeiend en zeer gevarieerd. Niet te geloven dat je op zo'n kleine oppervlakte zo'n leuke activiteit kunt organiseren. Dankjewel vlieg !


Acties


Meer acties