U bent hier:

De ellendebende

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Mullem

Familieleden

 • mattia1

Mama, papa en twee heel actieve jongens op zoek naar leuk avontuur en vertier en nieuwe leuke verassingen.


Beoordelingen

 • The Good Dinosaur (NL versie)

  Geplaatst op 18 mrt 2016

  Prachtige disneyfilm in een leuke niet overvolle zaal!

  We gingen met onze 2 zoontjes van 4 en zes naar de film. Zoals gewoonlijk zijn de disneyfilms prachtig gemaakt. Alleen hebben deze films ook een betrekkelijk zwarte kant. Wat hier ook het geval is. Misschien toch nog iets te hoog gegrepen voor een 4 & 6-jarige, die met traantjes de deur uitgingen en nooit meer naar de bioscoop wilden omdat de papa dinosauriër voor altijd doos was... Misschien toch nog beter tot 7 à 8 jaar wachten om terug een disneyfilm te wagen... In elk geval genoten de ouders er heel hard van : )))

  Heel leuk, klein gezellig!


 • Bowling Stones Oudenaarde

  Geplaatst op 10 okt 2015

  Mijn verjaardagsfeestje vierde ik met 6 6-jarige vriendjes en mijn broer (4jr). Ze zorgden ervoor dat we niet in de goot konden spelen, hadden een kleine glijbaan ter beschikking voor wie de kinderballen te zwaar waren en kregen 2 banen omdat we met meer dan 6 waren. Na 1 spelletje kregen we een lekkere pannekoek en mochten daarna nog een spelletje spelen. Ik kreeg als verjaardagsgeschenk 3 bowlingbeurten cadeau! Alles was supergeslaagd. Mama en papa waren wel blij dat ze met hun tweëen aanwezig waren om samen het kindergeweld te trotseren.


 • Kids at the Movies: Beestenboot (NL versie)

  Geplaatst op 10 okt 2015

  Er waren vele kindjes aanwezig. Eerst hebben we ons hartje opgehaald in het springkasteel' het hinkelspel, de ballenworp en vele andere spelletjes. Nadien lekker knus met broer en de nichtjes naar de film. We vonden hem superleuk maar ook mama en papa. Het was een fantastische aanzet naar mijn verjaardagsfeest.

  Intussen werd de film vertoond in een kleinere zaal (10) en da's een stuk aangenamer.


Acties