U bent hier:

de flipfloppers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • flippie en floppie en flappie en fluppie

Hoe zotter hoe liever; de 4 musketiers zonder musketten, maar met de nodige portie enthousiasme en nieuwsgierigheid, houden van multiculturele activiteiten en experimenteren liefst in familieverband, want dat is het leukst! En buitenactiviteiten moeten ook vaak aan bod komen!

Volgers

Lucky D

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Buitenspeeltuin Bekaf

  Geplaatst op Vandaag om 14:34 uur

  Terwijl jij lekker bijkletst met vrienden op het ruime terras, kunnen je kinderen volop en vrijuit spelen op alle mogelijke soorten speeltuigen. Een paar dingen zijn apart te betalen, dus weet dat je zagebeestjes kan krijgen om bv. op het de autocircuit te mogen rondrijden (maar de speeltuin is uitdagend en groot genoeg zonder). Er is een heel eenvoudg café aan verbonden, maar meer hoeft dat niet te zijn. Er is ook een binnenspeeltuingedeelte. Als geheel pakket, toch wel een pak aangenamer dan de doorsnee binnenspeeltuin (voor de ouders ;-) ), dus als het mooi weer is en je bent in de buurt...


 • Stedelijk Zwembad Wilsele

  Geplaatst op 22 sep 2018

  Het stedelijk zwembad van Wilsele heeft eind augustus 2018 definitief de deuren gesloten. Er is een Sportoase zwembad in de plaats gekomen, dat begin september 2018 de deuren opende.


 • Provinciaal Recreatiedomein Kessel-Lo

  Geplaatst op 27 jun 2018

  Fantastisch en ruim, groen, borsijk park met vijvers en veschillende speeltuinen, waar je gerust een paar uurtjes of met gemak een hele dag kan doorbrengen. Het openluchtzwembad is vnl. open tijdens de zomermaanden. Opgelet, als je niet van de provincie bent is de toegang tot het zwembad erg duur. Ook zijn zwemshorts niet toegelaten. En het zwembad is enorm vol en druk op warme zomerdagen, met en enorme rij en aanschuiven tot gevolg. Maar niet getreurd, het park zelf is ook meer dan de moeite waard!


Acties


Meer acties