U bent hier:

DE GEELSE ZANGERTJES

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • PETERCERKASKI

Mijn papa heet Dirk en is 41 jaar. Hij is postverantwoordelijke van beroep en tijdens zijn vrije tijd is hij Bariton. Mijn mama heet Linda en is 40 jaar. Zij is boekhoudster van beroep en in haar vrije tijd is zij sopraan.
Ik ben Peter en ben 8 jaar. Ik ben student en in mijn vrije tijd zanger.


Beoordelingen

 • Bobbejaanland

  Geplaatst op 11 jul 2018

  Ik ben op en top Bobbejaanland fan. Ik heb al 11 jaar een abonnement. Het is zeer dicht bij mij thuis. Het is goedkoper dan naar de kermis gaan en als 11 jarige kan je toch wel veel attracties doen. Het is niet zo commercieel aangelegd als Plopsaland. Het is ook voor alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen op de camionnetjes, vliegtuigjes, treintje, monorail, kinderland, paardjes. De grotere kunnen dan weer op alle andere attracties. Voor iedereen is er wel een attractie. Het eten is er niet overdreven duur. Als je een abonnement neemt krijg je ook kortingen in het park (winkeltje en eten) Je krijgt ook kortingen in andere parken bij het nemen van een silver of gold abonnement. Het blijft een kei tof park zelfs na 11 jaar amuseer ik me er goed.


 • Kidoe

  Geplaatst op 11 jul 2018

  Vergeleken met Circus Bruul in Geel is dit wel veel kleiner. Ik vond het er minder leuk. Veel te veel lawaai omdat het ook kleiner is. Het eten vond ik ook niet echt lekker.


 • Stedelijk Zwembad Geel

  Geplaatst op 11 jul 2018

  Ik zwem bij zgeel en dat gaat door in het zwembad van Geel. Het zwembad is voor groot en klein. De glijbanen vind ik super tof maar daar mogen wij tijdens de lessen van zgeel geen gebruik van maken. Als ik dan zit te zagen bij mijn ouders van "gaan we zwemmen" dan willen die nooit gaan want zij doen dat niet graag. Ze vinden dat er te veel chloorgeur hangt. Ik vind van niet maar ik zwem dan ook heel graag en zij niet. Een aanrader dus voor gans het gezin.


Acties


Meer acties