U bent hier:

DE GEELSE ZANGERTJES

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • PETERCERKASKI

Mijn papa heet Dirk en is 41 jaar. Hij is postverantwoordelijke van beroep en tijdens zijn vrije tijd is hij Bariton. Mijn mama heet Linda en is 40 jaar. Zij is boekhoudster van beroep en in haar vrije tijd is zij sopraan.
Ik ben Peter en ben 8 jaar. Ik ben student en in mijn vrije tijd zanger.


Beoordelingen

 • Provinciedomein Het Vinne

  Geplaatst op 09 apr 2018

  Voor kinderen een leuk speeltuintje terwijl de ouders kunnen genieten van een drankje.
  Er is een kruidentuin en er zijn opdrachten paden speciaal voor kinderen. Bij de info kan je ook een opdrachtenblad halen waarop je vragen moet invullen en zo kan je meedoen aan een wedstrijd. Je kan er rustig wandelen rond en via houten paden over het water. Er zijn ook enkele kijkhutjes vanwaar je de vogels en eenden kan bestuderen en fotograferen. Heb je nood aan een beetje rust dan is dit de place to be. Zeer uitgestrekte natuur en vijver. Heel rustgevend. Er is ook voldoende parking.
  Zeker een verrekijker meenemen. Altijd leuk voor de kinderen om de vogels zo van wat dichterbij te kunnen zien.


 • Nationaal Museum van de Speelkaart

  Geplaatst op 06 apr 2018

  Leuke uitstap als het regent. Alles is binnen te doen. Het was leerrijk voor mijn zoon (11 jaar). Het is back in time, nostalgie en je ziet hoe het vroeger was. Mijn zoon vond de aanwezige stoommachine zeker de moeite en de uitleg hoe alles werkte was mooi verteld. Er loopt momenteel ook een tentoonstelling van Urbanus dat was leuk meegenomen. Deze tentoonstelling is wel bijna ten einde.


 • Plopsa Indoor

  Geplaatst op 10 mrt 2017

  Zeer leuk voor kinderen tot 8 jaar. Voor oudere kinderen zijn de attracties niet meer zo interessant. Hebt u kleine kinderen is dit zeker een aanrader. Leuke shows, leuke attracties en zowel binnen als buiten dus je kan er met het grillige weer van België u kostelijk amuseren.
  Prijs/kwaliteit in orde.


Acties


Meer acties