U bent hier:

DE GEELSE ZANGERTJES

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • PETERCERKASKI

Mijn papa heet Dirk en is 41 jaar. Hij is postverantwoordelijke van beroep en tijdens zijn vrije tijd is hij Bariton. Mijn mama heet Linda en is 40 jaar. Zij is boekhoudster van beroep en in haar vrije tijd is zij sopraan.
Ik ben Peter en ben 8 jaar. Ik ben student en in mijn vrije tijd zanger.


Beoordelingen

 • Plopsa Indoor

  Geplaatst op 10 mrt 2017

  Zeer leuk voor kinderen tot 8 jaar. Voor oudere kinderen zijn de attracties niet meer zo interessant. Hebt u kleine kinderen is dit zeker een aanrader. Leuke shows, leuke attracties en zowel binnen als buiten dus je kan er met het grillige weer van Belgiƫ u kostelijk amuseren.
  Prijs/kwaliteit in orde.


 • Olmense Zoo

  Geplaatst op Vandaag om 15:35 uur

  Deze zoo is niet zo ver van bij ons en is gemakkelijk te bereiken. Ze hebben er op korte termijn een heel mooie zoo van gemaakt en enorm uitgebreid. prijs / kwaliteit zeker de moeite. De aanleg van de safariwandeling en het berenbos is kei tof. De dieren zijn goed verzorgd. Er zijn tussendoor speeltuigen waar we kunnen spelen. De giraffen kan je aaien en dat vond ik wel tof. Er is ook een show en dat is ook leuk. Aanrader. Zowel voor groot en klein.


 • Sea Life Centre

  Geplaatst op Vandaag om 15:25 uur

  Nogal klein uitgevallen. Sealife Antwerpen dat nu gesloten is was veel beter onderhouden en mooier. Inkom is nogal veel prijs/kwaliteit/grootte van het park vergeleken.
  De hal van de roggen vond ik wel tof en de zeepaardjes ook. Burgerzoo in Nederland vond ik veel mooier en beter onderhouden. Daar waren we vorig jaar naartoe geweest.


Acties


Meer acties