U bent hier:

De Geenskes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Zelzate

Familieleden

 • daphne-bart

Activiteiten van de Vlieg zijn meestal de moeite waard. Vooral met de leuze "hoe activer, hoe liever!"


Beoordelingen

 • Kinderfuif 2019

  Geplaatst op 2 dagen 11 uur geleden.

  De kinderen vinden het superleuk , gaan fuifen in de zaal zoals de groten, vriendjes van school zien, elkaar een drankje tracteren,...
  Ook de ouderopvang is gezellig.
  Prima start van de vakantie.


 • Atomium - voor kinderen

  Geplaatst op 23 jun 2019

  Wij gingen deze ochtend. Tickets op voorhand boeken scheelt een tiental minuutjes aanschuiven. We konden vlakbij parkeren (zondag ochtend) en het was ook niet druk op de baan. De lift is snel ,de dame die de uitleg deed moest in 22 sec kunnen vertellen :-). De bollen waren tof ingericht, enkel de kinderbol is blijkbaar enkel voor klassen... dus niet toegankelijk. Jammer. Je kan er wel blijven slapen :-)
  De roltrappen zijn soms steil, en de gewone trappen nemen je mee in de tijd (1958?). Al bij al was het bezoek in een uurtje geklaard, met kinderen. Zonder doe je er waarschijnlijk langer over. Het ticket was ook een toegangsticket voor het ADAM iets verderop (design museum). Een leuke afsluiter, waar ze ook een kinderzoektocht hebben en waar je vlotjes door wandelt tussen plastic stoelen en futuristische meubelen... Ik denk dat mijn zoon zijn spreekbeurt vlot zal verlopen :-)


 • Kinderboerderij De Barelhoeve

  Geplaatst op 23 jun 2019

  Als ik niet weet wat te doen en het is mooi weer dan vind ik het altijd leuk om samen met mijn zoontje naar daar te gaan. Er zijn veel verschillende diertjes en je kan er ook ambachtelijk ijs eten dat er gemaakt wordt.


Acties


Meer acties