U bent hier:

De jansberg beertjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Nieuwrode

Familieleden

 • jancelis ( papa 46 jaar )
 • Arend ( zoon )
 • Sterre ( dochter )
 • Hazel ( dochter )

Wij zijn dol op schattenjacht (en geocaches). Arend houdt van de natuur, raadsels en boogschieten, Sterre en Hazel houden van dansen, zingen en spelen. Papa houdt van computeren, schattenjacht en van gekke dingen doen.

De jansberg beertjes

Volgers

Katrien Biebau

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • De schatten van Vlieg in het stedelijk museum van Aarschot

  Geplaatst op Gisteren om 12:51 uur

  Het museum is gratis en leuk om eens te doen. De geschiedenis van Aarschot wordt overlopen. De poppen zijn levensecht en de voorstelling van de eerste wereldoorlog vonden ze een beetje eng (oorlog is ook echt eng natuurlijk). Het leukste voor de kids zijn de oude volksspelen die ze kunnen spelen en de interactieve dingetjes die ze kunnen uitproberen bij de uitleg over de Demer. De geschiedenis van de basketbalploeg is een beetje te uitgebreid (ik denk dat er iemand heel trots is op zij ploeg :-).


 • De schatten van Vlieg in het stedelijk museum van Aarschot

  Geplaatst op Gisteren om 12:49 uur

  Het museum is gratis en leuk om eens te doen. De geschiedenis van Aarschot wordt overlopen. De poppen zijn levensecht en de voorstelling van de eerste wereldoorlog vonden ze een beetje eng (oorlog is ook echt eng natuurlijk). Het leukste voor de kids zijn de oude volksspelen die ze kunnen spelen en de interactieve dingetjes die ze kunnen uitproberen bij de uitleg over de Demer. De geschiedenis van de basketbalploeg is een beetje te uitgebreid.


 • De Schatten van Vlieg in Huize Ernest Claes in Zichem.

  Geplaatst op 23 jul 2015

  Vandaag geweest met kindjes van 5, 7 en 8 en die vonden het zoeken heel leuk. We hebben stiekem ook rode bessen en gele frambozen gegeten uit de tuin van Ernest Claes. We vonden het fijn om zo'n oud "bokrijk-achtig" huisje te bezoeken. De tuin was verwilderd, maar wel mooi ingericht. Er waren geen patatten voorzien om extra zout op te doen ;-)
  We zijn bezig aan onze Scherpenheuvel - Zichem - Averbode spaarkaart.


Acties


Meer acties