U bent hier:

de kachtemnoars

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • inge_everaert@telenet.be ( Mama 49 jaar )
 • Jan ( Papa 55 jaar )
 • Roos ( Dochter 16 jaar )
 • Linde ( Dochter 15 jaar )

Met een doodgewone papa en mama doen de 2 meiden hun uiterste best om dat juist niet te zijn. Vlieg zorgt ervoor dat we ook samen iets kunnen ondernemen.


Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg in het Sint-Janshospitaal

  Geplaatst op 22 jul 2015

  Na een zeer hartelijke ontvangst aan de balie waar de kinderen een werkboekje kregen, de nodige richtlijnen door een "strengere" zaalwachter kon de zoektocht beginnen. De bedoeling was om via vragen over aan verschillende items uit museum letters te verzamelen. Met deze letters een woord vormen en klaar is kees. Op vertoon van het correcte woord aan de balie werden de kinderen (had er 6 mee) beloond met hun schattenjacht/klankdoosje en andere presentjes. Het museum is niet al te groot,maar er wordt wel verwacht dat de kinderen het op een +/- volwassen, rustige, ingetogen manier bezoeken. Niet voor heel kleintjes dus.
  Een aanrader en al zeker voor elke Bruggeling die dan nog gratis binnen kan.


 • De Oude Kaasmakerij

  Geplaatst op 17 jul 2015

  Via een quiz met vragen op melkkannen is het de bedoeling bepaalde letters te vinden. Deze vormen een zin. Een attentie is voorzien bij terugbezorgen antwoordformulier na afloop.
  Een leuk klein museum, niet druk. Maar voor kinderen dus perfect omdat ze niet hoeven wachten en het niet lang duurt. Aanrader in combinatie met een andere activiteit. Wij bezochten ook het Passchendaele war museum in Zonnebeke.


 • Inside Out(NL Versie)*2D*

  Geplaatst op Gisteren om 17:20 uur

  Het was een PRACHTIGE film. Ik zou hem graag nog eens zien. Het was een grappige film maar tegelijkertijd ook triestig. Mijn favoriete personage is... uhm ik weet het eigenlijk niet. ze zijn allemaal zo leuk, plezier is zo leuk, angst is zo bang, woede is zo boos, afkeer is zo anti en verdriet is zo triest dus ze zijn allemaal hun zelf. samen zijn ze een topteam en hebben ze Riley groot gebracht in goede en slechte tijden. mvg Linde


Acties


Meer acties