U bent hier:

De Landuytjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Joeri ( papa 40 jaar )
 • Stephanie ( mama 35 jaar )
 • Yaron ( zoon 17 jaar )
 • Yinthe ( dochter 11 jaar )

Wij vormen al 10 j het nieuw samengesteld gezin met papa Joeri (34), (stief)mama Stephanie (29), (stief)zoon Yaron (11) & dochter Yinthe (5). In de vrije momenten, doen we graag uitstapjes met onze 2 sloebers. We zijn goed bevriend met de mama en stiefpapa van Yaron dus zij vergezellen ons dikwijls.

De Landuytjes

Volgers

EVL, char_tour en Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Zwembad Roeselare

  Geplaatst op 28 jun 2014

  De jongste is klaar met de zwemlessen, ideaal moment om haar zwemkunsten te beoordelen, met het ganse gezin naar het Spillebad. Eigenlijk is dit best wel een leuk zwembad. Zowel onze jongste 5j als onze oudste bijna 12j hebben zich enorm geamuseerd. De glijbaan was de meest populaire plek van het ganse zwembad. Ook de springplank, de kleine glijbaantjes aan het kinderbad en de whirlpool werden druk bezocht. Mama en papa konden ze met moeite bijhouden.
  Het zwembad is trouwens zeer goed onderhouden, kleedkamers proper, vriendelijk personeel enz!


 • Atomium

  Geplaatst op 28 jun 2014

  Het atomium, dit moet je gewoon gezien hebben. Het was al een belevenis op zich, met de metro ernaartoe... Eenmaal buiten is dit gewoonweg een indrukwekkend gebouw, fantastisch blinkend in de zon. Voor de kinderen is de buitenkant op zich al de moeite waard. Het lange wachten is wat eentonig. Zou leuker zijn om in de wachtrij een tv-tje te zetten met beelden van de bouw indertijd bijvoorbeeld. De exposities zijn niet echt voor kinderen bedoeld. Nogal saaie uitleg die ze niet willen lezen, de beelden worden rap rap bekeken. Echter de lift spreekt wel aan, en zeker de lift met de lichteffecten om van de ene naar de andere bol af te dalen! Ook boven ben je in 5min rondgekeken. Het panorama is wel indrukwekkend.
  Voor ons een uitstap waarvan we blij zijn dat we dit eens meegemaakt hebben, maar al bij al niet zo super voor kinderen wegens lang wachten tegenover een relatief kort pleziertje.


 • Sneeuw -en IJssculpturenfestival Brugge

  Geplaatst op 05 jan 2014

  Doordat onze kids betoverd waren door de nieuwste Disneyfilm Frozen, hebben we beslist om eens naar het Snow & Ice Festival te gaan te Brugge, met als thema Disney's Frozen. We hebben een dik kwartier moeten aanschuiven, maar waren gelukkig warm gekleed gezien er aangekondigd wordt dat de zaal binnen een constante temperatuur heeft van -6°.

  Binnenin keken onze kids hun ogen uit, want zo'n kunstwerken gemaakt van ijs hadden ze nog nooit gezien. Alle figuren hadden te maken met de film Frozen en er waren ook enkele Disneyfiguren te zien (de prinsessen, Mickey & Donald...). De ijssculpturen vormden samen met de goedgekozen verlichting een magisch beeld. Het enige wat we een beetje misten, was Disneymuziek op de achtergrond.

  Leuk voor de bezoekers was enerzijds een reuze grote glijbaan die elkeen mocht uittesten, als ook een ijsbar met diverse sterke dranken. Voor wie achterna wil opwarmen met een drankje, kan in de grote bar nog wat napraten.

  Minpunt voor ons is echter wel de prijs. Voor een volwassene betaalt men 15 euro, voor een kind 11 euro. Gelukkig zijn er via diverse media wel kortingsbonnen terug te vinden (krantjes, gezinsbond enz), maar zelfs met 2 euro korting pp vinden wij deze prijs toch wat te hoog. De ganse toer hebben we al slenterend gedaan, overal gestopt voor het nemen van een foto, en toch waren we na 15 minuten al klaar met de toer.

  Kortom, dit was zeker een leuke activiteit wegens originaliteit, maar we zullen dit vermoedelijk niet jaarlijks bezoeken wegens te hoge prijs voor de tijd die je eraan besteedt.

  Het ijssculpturenfestival bevindt zich op het stationsplein van Brugge. Zowel voor wie met trein/bus komt als wie met de auto komt, kan hier gemakkelijk geraken.


Acties


Meer acties