U bent hier:

de mannekes van Verheye

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Avelgem

Familieleden

 • Seppe,Tobie&Robbe

wij zijn een sportieve familie uit Avelgem. ons gezin bestaat uit 5 personen (papa °1979 , mama °1982 , Seppe °2009, Tobie °2011 & Robbe °2017) en tijdens de weekends (en vakanties) trekken we door heel vlaanderen ( & de rest van België) op zoek naar leuke DOE-activiteiten.


Beoordelingen

 • Kinderzomerwandelzoektocht Maarkedal

  Geplaatst op 14 jul 2017

  een hele mooi & leuk wandeltocht langsheen landelijke (smalle) wandelpaadjes. af en toe stap je langs de autoweg zonder voetpad (oppassen dus!). het is ook heel goed uitkijken naar de kabouters langs de weg (wij hebben er 3 niet gevonden). wij hebben het parcours volledig afgelegd met een buggy, maar ik zou het niet aanraden om deze wandeltocht met een buggy te doen. De oudste kids vonden het "keileuk" en de heuvelachtige 6km was geen probleem voor hen.


 • De Toverfluit

  Geplaatst op 14 jul 2017

  Hier zijn we al zoveel keer geweest dat we de tel zijn kwijtgeraakt. (dankzij de vele verjaardagsfeestjes in de kleuterklasjes). Het kan er inderdaad soms wat druk aan toe gaan, maar ik denk dat dit in elke binnenspeeltuin het geval is. Je hebt er wel altijd voldoende plaats (je hoeft niet op elkaar te gaan zitten). De bediening is er vriendelijk en voor een binnenspeeltuin is het eten ook wel lekker (vooral de spaghetti).
  maar de belangrijkste waardemeter zijn de kids... en gaan er nog steeds graag naar toe!


Acties


Meer acties