U bent hier:

De meisjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Gent

Familieleden

 • Berlinde ( 35 jaar )
 • Lonne ( dochter 2 jaar )
 • Geert ( papa )
 • Fiona-Fé ( metekindje 7 jaar )

Een vrolijk en nieuwsgierig gezin, mama, papa en een peuterdochter. Mama is muzikant, papa theatermaker.
Moeder en dochter gaan graag op stap, theater, concertjes, musea, het kan ons allemaal prikkelen!
Mama heeft ook een metekindje van 6 met wie ze graag eens naar een theatervoorstelling gaat als onderonsje.


Beoordelingen

 • De wereld van Kina: De Tuin

  Geplaatst op 10 aug 2017

  Een heerlijk museum voor kinderen van alle leeftijden. Van peuter tot 8-jarige denk ik. We zijn er inmiddels al talloze malen geweest. Mijn dochter weet al heel goed hoe en waar de vogelspinnen en wandelende takken zijn. Het hoogtepunt blijft een beetje de ruimte met de paddenstoelenhuisjes en -spelletjes en een filmpje (fragment uit Fantasia) en een heus dansfilmpje. We kregen deze keer van een vriendelijke man van het museum ook een uitleg over de bijen. Er zitten ook bijen in een kast blijkbaar, dat is de eerste keer dat ik dat zie. Extra is er nu de ruimte over lieveheersbeestjes. Met een leuke tent met een grappig animatiefilmpje erin.


 • De Schatten van Vlieg in het Design museum Gent: ‘Rare snuiters’

  Geplaatst op 10 aug 2017

  Wat een prachtig museum toch! Al die kleuren en texturen! Het spreekt enorm tot de verbeelding. Ze beweerde ook heel vaak dat de tekeningen aan de muur door haar gemaakt waren. En de schatten van de Vlieg was misschien wat hoog gegrepen voor mijn 2,8 jarige peuter, maar het was toch heel spannend om telkens de kleine kadertjes te zoeken. Mits enige hulp lukt het toch! En we zijn met de stelling heel hoog boven het museum kunnen gaan staan en dat was spannend en prachtig.
  Eenmaal thuis hebben we nog met de gevonden schat gespeeld, maar daar was ze toch echt te jong voor nog. Ze heeft wel hele mooie tekeningen gemaakt, duidelijk geïnspireerd.


 • Miramiro - Festival vol circus, dans, theater en installaties op unieke locaties

  Geplaatst op Gisteren om 22:31 uur

  Gentse Feesten is steeds een festijn voor jong en oud. En het is fijn een eigen eiland te hebben voor al wat jong is en alles wat onder de noemer jong valt. Je kan er tot rust komen in een soort houten slangvormig ding waar je in kan zitten en elkaar masseren (verplicht samen met familie te doen), of met krijt een soort mandala maken op de weg die door het Coyendanspark loopt, in het ballenbad even lekker gek zwemmen of het parcours doorlopen. Heerlijk. Het is er wel erg druk. Letterlijk over de koppen lopen. Misschien ook omdat de blauwe tent zoveel ruimte inneemt, vorig jaar leek het meer open en rustig. Of slachtoffer van zijn eigen succes dit jaar? Hoedanook; Leve Miramiro en hun eigenzinnigheid.


Acties


Meer acties