U bent hier:

De meisjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Gent

Familieleden

 • Berlinde ( 34 jaar )
 • Lonne ( dochter 2 jaar )
 • Geert ( papa )
 • Fiona-Fé ( metekindje 7 jaar )

Een vrolijk en nieuwsgierig gezin, mama, papa en een peuterdochter. Mama is muzikant, papa theatermaker.
Moeder en dochter gaan graag op stap, theater, concertjes, musea, het kan ons allemaal prikkelen!
Mama heeft ook een metekindje van 6 met wie ze graag eens naar een theatervoorstelling gaat als onderonsje.


Beoordelingen

 • Stekeblind (3+)

  Geplaatst op 15 mei 2017

  Het was niet mijn favoriete voorstelling van 4hoog. Ik vond het nogal dunnetjes van verhaallijn en de scenes duurden erg lang. De peutertjes de schoolvoorstelling begonnen dan ook te babbelen en te draaien op hun bankje. Het gaat over de onmogelijke liefde tussen mol en egel, en hoe ze de verschillen overbruggen. Op zich mooi, de eenvoud van de tekst, mooie muziek ook, prachtig decor, en mijn dochtertje van 2,5 was helemaal mee.
  Ik zag van 4hoog eerder al "de koning zonder schoenen, "Keik" en "Woesj", en die staken toch boven deze voorstelling uit vind ik qua creativiteit en prikkeling van de verbeelding.


 • S&R Zwembad Rozebroeken Subtropisch zwemparadijs

  Geplaatst op 07 apr 2017

  Wat is leuker voor een peuter dan te gaan zwemmen in Rozebroeken als het buiten grijs en kil is?
  Echt een aanrader, ik heb zo een meerbeurtenkaart, dan krijg je een bandje mee naar huis, en het is niet alleen voordeliger in prijs, maar moet je ook niet telkens aanschuiven als je gaat.
  Het is een zalige plek. Voor elk wat wils, voor de grotere of wat meer stoere peuters zijn er ook de glijbanen met wat meer snelheid en wilde waters. Er is ook een golvenbad, waar mijn dochter helemaal gek op is. Een minpuntje, de dolfijnwipper is nu al een hele poos stuk, en maar 1 van de 3 waterspuwschieters werken. Daar moeten ze werk van maken. maar dat is echt zout op de slakken leggen. Meer dan genoeg te doen daar. Allen daarheen. Tijdens de vakantie is het er natuurlijk erg druk, maar als je 's voormiddags kan gaan of in de vooravond, dan valt het best mee. Veel plezier!


 • Kinderboerderij Hoeve Paepehof

  Geplaatst op 23 mrt 2017

  Het was een beetje een verloren dagje en dus ideaal omeen kinderboerderij te bezoeken. Veel dieren hebben we niet gezien..misschien zo vlak voor de lammetjes geboren worden ofzo? Het enorme zwarte zwijn en haar big was aan het slapen en de ezel stond er maar zielig bij. Misschien omdat het een grijze dag was..dan ziet alles er maar somber uit. Maar de speeltuin met de 2 trampolines, een met omranding voor de kleintjea en een grote zonder rand en de grote glijbaan en de talloze fietsjes en mini-traktors waren wel een hit. Heerlijk die overvloed. En binnen is er boven ook nog een leuke speelzolder. Met nogal flashy disco-licht en heel dramatische filmmuziek in loop (er een beetje over..de kinderen worden er eerder opgewonden van)


Acties


Meer acties