U bent hier:

De meisjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Gent

Familieleden

 • Berlinde ( 34 jaar )
 • Lonne ( dochter 2 jaar )
 • Geert ( papa )
 • Fiona-Fé ( metekindje 7 jaar )

Een vrolijk en nieuwsgierig gezin, mama, papa en een peuterdochter. Mama is muzikant, papa theatermaker.
Moeder en dochter gaan graag op stap, theater, concertjes, musea, het kan ons allemaal prikkelen!
Mama heeft ook een metekindje van 6 met wie ze graag eens naar een theatervoorstelling gaat als onderonsje.


Beoordelingen

 • Kinderboerderij Hoeve Paepehof

  Geplaatst op 23 mrt 2017

  Het was een beetje een verloren dagje en dus ideaal omeen kinderboerderij te bezoeken. Veel dieren hebben we niet gezien..misschien zo vlak voor de lammetjes geboren worden ofzo? Het enorme zwarte zwijn en haar big was aan het slapen en de ezel stond er maar zielig bij. Misschien omdat het een grijze dag was..dan ziet alles er maar somber uit. Maar de speeltuin met de 2 trampolines, een met omranding voor de kleintjea en een grote zonder rand en de grote glijbaan en de talloze fietsjes en mini-traktors waren wel een hit. Heerlijk die overvloed. En binnen is er boven ook nog een leuke speelzolder. Met nogal flashy disco-licht en heel dramatische filmmuziek in loop (er een beetje over..de kinderen worden er eerder opgewonden van)


 • De Daltons

  Geplaatst op 19 mrt 2017

  Vandaag was ik nog eens op stap met mijn metekindje van 7. Het was een mooie voorstelling. Heel filmisch en veel aan de verbeelding overlatend, mooi ook dat het quasi woordeloos was. Er was alvast veel ambiance in de uitverkochte zaal. Schaterlach en applaus op de koop toe. De circusartiesten en de actrice en het mooie decor en de perfect ondersteunende vertellende muziek waren in perfecte harmonie.
  Enige minpuntje, een ietwat geforceerd einde, een soort anticlimax, dat vond ook mijn metekindje. Jammer dat het einde wat teleurstelt, want dat is toch waar je mee naar buiten gaat. Het was alvast niet aan het applaus te merken. Een lang en warm applaus. Het is 6+maar zeker te doen met jongere kinderen, zeker 5+ of jonger..omdat het quasi woordeloos is en de 3 circusartiesten en de actrice geven enorm veel om naar te kijken! stunt!


 • Zoo van Antwerpen - Zot van dieren

  Geplaatst op 12 mrt 2017

  Wat een heerlijke dag alweer! Je kan ook tijdelijk met een fikse korting van 5 euro binnen (de man van de kassa dacht tot eind maart) zolang ze de ingang aan het renoveren zijn. Intussen vond mijn dochter de dieren van de dierentuin toch interessanter dan de mieren die daar rondlopen. Zoals het geval was toen ze 18 maand was. We konden bij aanvang al meteen de zeeleeuwenshow meemaken, eerst van dichtbij achter glas naar deze mysterieze diertjes kijken, en nadien dan de "show". Ik weet niet hoe verantwoord dit allemaal is, maar dat brengt ons een pak verder sowieso, horen dieren in een dierentuin tout court? Hoedanook de show was geweldig, en hoewel het een stralende zondag was en er toch een pak volk was, viel het goed mee van beweegbaarheid door het park en aanschuiven overal. Aanrader!


Acties


Meer acties