U bent hier:

De meisjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Gent

Familieleden

 • Berlinde ( 35 jaar )
 • Lonne ( dochter 2 jaar )
 • Geert ( papa )
 • Fiona-Fé ( metekindje 7 jaar )

Een vrolijk en nieuwsgierig gezin, mama, papa en een peuterdochter. Mama is muzikant, papa theatermaker.
Moeder en dochter gaan graag op stap, theater, concertjes, musea, het kan ons allemaal prikkelen!
Mama heeft ook een metekindje van 6 met wie ze graag eens naar een theatervoorstelling gaat als onderonsje.


Beoordelingen

 • Miramiro - Festival vol circus, dans, theater en installaties op unieke locaties

  Geplaatst op 17 jul 2017

  Gentse Feesten is steeds een festijn voor jong en oud. En het is fijn een eigen eiland te hebben voor al wat jong is en alles wat onder de noemer jong valt. Je kan er tot rust komen in een soort houten slangvormig ding waar je in kan zitten en elkaar masseren (verplicht samen met familie te doen), of met krijt een soort mandala maken op de weg die door het Coyendanspark loopt, in het ballenbad even lekker gek zwemmen of het parcours doorlopen. Heerlijk. Het is er wel erg druk. Letterlijk over de koppen lopen. Misschien ook omdat de blauwe tent zoveel ruimte inneemt, vorig jaar leek het meer open en rustig. Of slachtoffer van zijn eigen succes dit jaar? Hoedanook; Leve Miramiro en hun eigenzinnigheid.


 • Stekeblind (3+)

  Geplaatst op 15 mei 2017

  Het was niet mijn favoriete voorstelling van 4hoog. Ik vond het nogal dunnetjes van verhaallijn en de scenes duurden erg lang. De peutertjes de schoolvoorstelling begonnen dan ook te babbelen en te draaien op hun bankje. Het gaat over de onmogelijke liefde tussen mol en egel, en hoe ze de verschillen overbruggen. Op zich mooi, de eenvoud van de tekst, mooie muziek ook, prachtig decor, en mijn dochtertje van 2,5 was helemaal mee.
  Ik zag van 4hoog eerder al "de koning zonder schoenen, "Keik" en "Woesj", en die staken toch boven deze voorstelling uit vind ik qua creativiteit en prikkeling van de verbeelding.


 • S&R Zwembad Rozebroeken Subtropisch zwemparadijs

  Geplaatst op 07 apr 2017

  Wat is leuker voor een peuter dan te gaan zwemmen in Rozebroeken als het buiten grijs en kil is?
  Echt een aanrader, ik heb zo een meerbeurtenkaart, dan krijg je een bandje mee naar huis, en het is niet alleen voordeliger in prijs, maar moet je ook niet telkens aanschuiven als je gaat.
  Het is een zalige plek. Voor elk wat wils, voor de grotere of wat meer stoere peuters zijn er ook de glijbanen met wat meer snelheid en wilde waters. Er is ook een golvenbad, waar mijn dochter helemaal gek op is. Een minpuntje, de dolfijnwipper is nu al een hele poos stuk, en maar 1 van de 3 waterspuwschieters werken. Daar moeten ze werk van maken. maar dat is echt zout op de slakken leggen. Meer dan genoeg te doen daar. Allen daarheen. Tijdens de vakantie is het er natuurlijk erg druk, maar als je 's voormiddags kan gaan of in de vooravond, dan valt het best mee. Veel plezier!


Acties


Meer acties