U bent hier:

De meisjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Gent

Familieleden

 • Berlinde ( 35 jaar )
 • Lonne ( dochter 3 jaar )
 • Geert ( papa )
 • Fiona-Fé ( metekindje 7 jaar )

Een vrolijk en nieuwsgierig gezin, mama, papa en een peuterdochter. Mama is muzikant, papa theatermaker.
Moeder en dochter gaan graag op stap, theater, concertjes, musea, het kan ons allemaal prikkelen!
Mama heeft ook een metekindje van 6 met wie ze graag eens naar een theatervoorstelling gaat als onderonsje.


Beoordelingen

 • FilemKING - Filmfestival voor én door Kinderen in Gent

  Geplaatst op 03 nov 2017

  Leuk! De derde dag van dit leuke festival zijn we gaan kijken naar "Wat een circus". Dat Tsjechië heel sterk is in kinderfilmpjes en kinderanimatie werd weer eens bevestigd ("Het Molletje" en "De Krekel"). Het waren 3 heel mooie en fascinerende prikkelende filmpjes, met veel ruimte voor de fantasie voor het kind en sloot heel mooi aan op hun fantasiewereld en denkwereld. Mooie muziek, mooi speelgoed in een animatiefilmpje en mooie tekeningen.


 • FilemKING - Filmfestival voor én door Kinderen in Gent

  Geplaatst op 03 nov 2017

  We zijn gaan kijken naar Jazzoo. Ons tweede uitje op Filem'king. Deze keer was er een korte inleiding door een paar jongeren van ik schat een jaar of 8. Op zich wel een leuk idee, maar een film voor 2-plussers zo een inleiding geven heeft echt geen zin. Het was in rijmvorm en veel te complex. Op zich een leuk idee maar voor oudere kinderen. Het voorfilmpje en de film zelf waren wel echt voltreffers. Jazzoo was een filmpje dat bestond uit allemaal korte verhaaltjes over telkens een ander dier. De muziek was werkelijk schitterend. Mijn gevoeligheid als muzikant natuurlijk, maar echt om te smullen. Dat het eens een andere insteek is dan Studio 100. Schitterend.


 • FilemKING - Filmfestival voor én door Kinderen in Gent

  Geplaatst op 30 okt 2017

  Wat een leuk initiatief! Wij zijn gaan kijken naar "Top of the world" met een soort amateuristische inleiding in het halfdonker en quasi onzichtbaar voor al die kleine kindjes die amper boven hun zetel uittorenden (het was een 3+ voorstelling). De filmpjes zelf vond ik allesbehalve 3 plus. Van de 7 was er maar eentje echt geschikt voor 3 plus. Met name "Athleticus", een grappig filmpje over een neushoorn en een zeehond die pingpongen en een olifant als scheidsrechter die steeds in slaap valt. De andere filmpjes waren ook woordeloos maar dat is niet het enige criterium voor een 3 plus voorstelling. De thema's waren veel te politiek geëngageerd bvb "The Garden" en Geno". Op zich wel leuke filmpjes maar eerder voor 8 plus of zelfs volwassen die van animatie houden. "Good Night" was voor volwassenen ook zeer mooi, met een soort sokslang die door liefdesverdriet wil verdwijnen en zichzelf helemaal uiteen haalt tot er enkel een draad meer overblijft. Maar het zijn schoonheidsfoutjes, voor deze wellicht eerste editie. En een inleiding gebracht door 7 jongeren is op zich ook wel leuk, alleen moeten ze dan bondiger zijn en op een podium goed zichtbaar en alles goed uitvergroten. Anders is het gewoon nodeloos uitstellen van de film zelf.


Acties


Meer acties