U bent hier:

De meisjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Gent

Familieleden

 • Berlinde ( 34 jaar )
 • Lonne ( dochter 2 jaar )
 • Geert ( papa )
 • Fiona-Fé ( metekindje 7 jaar )

Een vrolijk en nieuwsgierig gezin, mama, papa en een peuterdochter. Mama is muzikant, papa theatermaker.
Moeder en dochter gaan graag op stap, theater, concertjes, musea, het kan ons allemaal prikkelen!
Mama heeft ook een metekindje van 6 met wie ze graag eens naar een theatervoorstelling gaat als onderonsje.


Beoordelingen

 • Plock!

  Geplaatst op 09 feb 2017

  Een heerlijk namiddagje met mijn metekindje, ons eerste uitstapje, we vonden het allebei spannend. De voorstelling was zalig. Lekker kliederen met verf, over elkaar heen, over het decor, over de wanden, uitsmeren, spatten, al wat een kind zelf fantastisch zou vinden maar nooit ten volle kan en mag! Het spel was zelf compleet in de kinderfantasie, op elkaars' verhaal voortzetten en verdwalen in elkaars' zinnen en hoofd. Mooi. En de muziek was schitterend (Stijn Dickel). Mooi idee, ze hebben 2 muzikanten een ander instrument gegeven en laten improviseren en daar een klankband van gemaakt, uniek en bijzonder geluid. En mijn metekindje vond het ook mooi.


 • Kapitein Winokio: Berenconcerten met o.a. Kenji Minogue, Johannes Genard, (School Is Cool), Frank De Ruyter en Geert Van Rampelberg

  Geplaatst op 09 feb 2017

  Muziek is altijd een hit, bij jong en oud. De Berenconcerten zijn uniek, ze werken met speciale gasten die zich eens helemaal mogen uitleven, en het werkt ook goed voor het team Winokio zelf. Je ziet dat ze helemaal in hun nopjes zijn, een mooi groot decor, een hele show, een heel enthousiast publiek (gillende kindjes als de gasten opkomen, vooral bij Mevrouw de Poes en Kapitein Winokio), en achter mij zat een jongetje het hele concert mee te brullen. Lonne was toen net 2 en vond het zalig. Ook al is het aan de lange kant voor zo een kleintje, ze had er geen last van. Ook de liedjes kende ze niet echt (waren liedjes voor een iets ouder publiek en niet de peuter-meezingers), maar ze danste vrolijk en gefascineerd mee zo een dik anderhalf uur lang. aanrader!


 • IKILOLIKI van 2 tot 5 jaar

  Geplaatst op 09 feb 2017

  Wij zijn op Theater aan Zee gaan kijken, waar Froefroe het familiepark helemaal had omgetoverd tot kinderparadijs, met allerlei leuke tenten vol dingen om te doen. Lonne was anderhalf dus voor het meeste nog te jong. Maar Ikiloliki was een voltreffer. Sommige peutertjes naast ons vonden de poppen een beetje griezelig (hoor ik nog over Froefroe, voor de kleinsten dan toch), maar Lonne vond het allemaal fascinerend en mooi. De poppen zijn prachtig. Patrick Maillard maakte deze voorstelling voor zijn zoontje, is er iets mooier dan een artiest die iets maakt met zijn kind in gedachten?


Acties


Meer acties