U bent hier:

De ontdekkers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • LH ( mama )

Tof gezinnetje met 2 guitige kindjes


Beoordelingen

 • AfricaMuseum

  Geplaatst op 03 feb 2019

  We bezochten het vernieuwde Afrikamuseum op een zondagnamiddag. Parking vinden voor de auto was geen gemakkelijke opgave. Er is een parking naast de tramhalte vlak tegenover het museum maar die zit vol putten en modder. Op de koop toe was ze ook al volgeparkeerd dus parkeerden we langs één van de lanen (wel betalend trouwens). Het museum vonden zelf was zeer druk. De kassa is niet voorzien op de grote toeloop die er was dus koop liefst je tickets online! En dan konden we eindelijk het museum zelf binnen. Het museum is duidelijk modern geworden, met veel beeldmateriaal, aanraakschermen,... Natuurlijk zijn er ook nog veel vitrines met maskers, gebruiksvoorwerpen, opgezette insecten, allerhande dieren op sterk water,... Voor we kwamen, las ik enkele kritieken waarin gezegd wordt dat het museum te weinig afstand neemt van het koloniale onrecht dat Congo is aangedaan. Wie goed leest en kijkt, ziet wel dat het museum ook het geweld en het leed niet verzwijgt. Het museum neemt geen veroordelende positie in. Als ouder zie je dus best zelf hoe en of je dit bij je kinderen aanbrengt.


 • Bezoek Technopolis

  Geplaatst op 30 jan 2019

  In de kerstvakantie gingen we nog eens naar Technopolis. Altijd leuk! In de hoogte fietsen en de kettingreactie blijven super. De tijdelijke tentoonstelling was ook wel tof. Het viel ons wel op dat een aantal zaken met die armbanden niet goed werken.


 • Bangerik

  Geplaatst op 03 nov 2018

  De jongste telg van ons gezin ging via de academie kijken naar Bangerik in CC Belgica. Daarna kon hij zicht uitleven in de workshops in het Stadhuis van Dendermonde. Deze Supervlieg-activiteit was zeer geslaagd. Een mooi geheel en ook de speciale griezelige hapjes werden gesmaakt!


Acties


Meer acties