U bent hier:

De ontdekkers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • LH ( mama )

Tof gezinnetje met 2 guitige kindjes


Beoordelingen

 • Bezoek de ballingenkamers

  Geplaatst op 09 sep 2018

  We bezochten deze kerk en wilden graag ook de ballingenkamers bezoeken. We zagen hier enthousiaste gidsen aan het werk. Ook de zijbeuk met Sinterklaas spreekt tot de verbeelding.
  Het systeem van inschrijven voor de ballingenkamers was echter niet zo "gebruiksvriendelijk": eerst moet je ter plaatse in de kerk gaan inschrijven, om dan een uur te krijgen waarop je de ballingenkamers kan bezoeken. Als je op openmonumentendag je dag een beetje efficiƫnt wil plannen, is dat niet echt handig, of loop je veel weg en weer. Zelfde opmerking trouwens voor het inschrijfsysteem voor het beklimming van het belfort.


 • Bobbejaanland

  Geplaatst op 02 sep 2018

  We gingen naar Bobbejaanland op een zonnige zondag. Toch was het er niet al te druk (leuk voor ons, maar wel wat vreemd...). We vonden het wel leuk maar bepaalde attracties hebben precies toch hun beste tijd gehad of vereisen wat bijwerking (bijv. virtual reality klinkt speciaal maar er zijn maar virtual reality brillen voor een deel van de mensen). Je ziet wel dat ze moeite doen om het aanbod wat te verruimen. De tassencontrole aan de ingang vonden we zeer komisch (vraagt daar een dame van security "heeft u een mes bij?" ja, iemand die een mes bij heeft en slechte bedoelingen heeft, gaat dat zeker zeggen...).


 • De Schatten van Vlieg in Buggenhout

  Geplaatst op 02 sep 2018

  Ook dit jaar namen we met veel plezier deel aan de schattentocht van Vlieg. Met de fiets op zoek naar de verschillende locatie, het houten kistje zoeken en dan schoenen uit voor het blotevoetenpad, een memoryspel spelen,... De mensen van de bib maken er elk jaar iets plezants van.


Acties


Meer acties