U bent hier:

De ontdekkers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • LH ( mama )

Tof gezinnetje met 2 guitige kindjes


Beoordelingen

 • Bangerik

  Geplaatst op 03 nov 2018

  De jongste telg van ons gezin ging via de academie kijken naar Bangerik in CC Belgica. Daarna kon hij zicht uitleven in de workshops in het Stadhuis van Dendermonde. Deze Supervlieg-activiteit was zeer geslaagd. Een mooi geheel en ook de speciale griezelige hapjes werden gesmaakt!


 • Halloween griezeltocht

  Geplaatst op 03 nov 2018

  Dit is een grootse Halloweentocht. Een aantal keer goed geschrokken. Zeer veel volk en dat betekent ook hier en daar een tijd staan aanschuiven. Er is een systeem met pendelbussen om de deelnemers op te pikken van aan verschillende parkeerplaatsen. Bij het begin liep dat echter niet optimaal: wachten op een bus die dan, als hij kwam, direct vol zat waardoor we toch maar naar de start gewandeld zijn. We hadden meer geluk toen we terugkeerden.


 • Kattekwaad

  Geplaatst op 03 nov 2018

  Dankzij onze Vlieg-punten lag er een gratis gezinsticket voor ons klaar voor Kattekwaad in Bokrijk (bedankt Vlieg!). Het was een super goed georganiseerde dag met tal van leuke activiteiten: death-ride, een legercommandobaan, een free jump, gekke fietsen, katapult- en boogschieten,... De favoriet was het lasershooten. Tussen al die activiteiten in was er ook nog een zoektocht. De huisjes van Bokrijk waren niet open, maar we kwamen wel in één van de molens en de pastorie. 's Middags maakten we een keuze uit het aanbod van de foodtrucks. Alles verliep gesmeerd, we kregen overal zeer vriendelijke uitleg bij de activiteiten en het weer was ook super!


Acties


Meer acties