U bent hier:

De Petegemmekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Petegem- aan- de- Leie

Familieleden

 • Petegemmekes

Een actieve bende: mama, papa en 3 zusjes van bijna 6 (°2012), 4 (°2013) en 1 jaar (°2016) oud. We houden niet van saai binnenzitten, maar vermijden ook de grootste drukte op activiteiten!


Beoordelingen

 • S&R Zwembad Rozebroeken Subtropisch zwemparadijs

  Geplaatst op 14 nov 2017

  Heel leuk zwembad, met veel variatie. Super zowel voor de stoerdere kinderen als voor degenen die het liever wat rustiger doen, in de lagune. Aantal familie-cabines en douches mag wel omhoog. Aanschuiven voor een glijbaan verstaan we wel, maar voor de douches is wel jammer (en koud).
  Ook superleuk deel voor de kleintjes.


 • Museumspel voor kleuters: Op stap met Emma en Emiel

  Geplaatst op 14 nov 2017

  Gevarieerd museumspel. De jongste (2de kleuterklas) leek het in eerste instantie niet zo spannend te vinden, maar eens er stickers en een zaklamp aan te pas kwamen, was ze wel geïnteresseerd. Oona (3de kleuterklas) heeft alle opdrachtjes piekfijn van begin tot einde gedaan. Ze konden de meeste dingen, na het voorlezen, ook prima zelfstandig. Mama en papa hadden dus ook tijd om tussendoor het museum wat te bekijken!
  Prijs: 6 Euro ingang per volw, en 6 Euro per museumspel.


 • Hello, Robot.

  Geplaatst op 12 nov 2017

  Mooi opgezette tentoonstelling, met enkele spectaculaire robots! Onze kindjes (4 en 5 jaar oud) waren nog te jong voor het museumspel, liepen gewoon wat rond, maar vonden het bij navraag wel leuk ☺️ . Maar dus eigenlijk meer geschikt voor oudere kindjes.
  Heel veel robots, waarbij er met een filmpje de mogelijkheden werden gedemonstreerd. Nog iets meer live- acts, en ik geef 5 sterren 😉


Acties