U bent hier:

de pretfamilie

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • witjoe ( 18 jaar )

Wij zijn een kei leuke familie. We houden allemaal van lezen en sporten. We gaan vaak gaan wandelen in het bosje naast ons. We zijn met z'n vieren en houden vaak leuke uitstapjes. Ieder krijgt zijn wil. Ook gaan we soms gaan fietsen aan de schelde.

de pretfamilie

Beoordelingen

 • Boekenbeurs 2015

  Geplaatst op 02 nov 2015

  We zijn zaterdag naar de boekenbeurs in Antwerpen geweest.
  Samen met het hele gezin namen we een selfie met foute vrienden en lieten een strip signeren door Urbanus.
  Het was er heel rustig. We kochten een paar leuke boeken en kregen een mega grote lolly van het Nieuwsblad. We deden ook samen mee aan een paar wedstrijden.

  Weinig parking enkel als je heel vroeg kwam. Mooi ingericht en gezellig.


 • Provinciaal Domein Puyenbroeck

  Geplaatst op 13 jul 2014

  Fantastisch! Echt leuk. We hebben een wandeling door het bos gemaakt. Maar vooral veel in de grote speeltuin gespeeld. Er is een groot klimtoestel en nog zoveel meer. Echt de speeltuin waar kinderen van dromen. Voor groot en klein is er wat. Het treintje hebben we ook gebruikt. Het maakt een ritje rond het park en laat je de mooiste hoekjes ervan zien.


 • Zwembad De Treffer

  Geplaatst op 13 jul 2014

  Het is een leuk zwembad. Vooral voor kinderen. Maar ook de ouders kunnen baantjes trekken. Er zijn 2 leuke buizen. De ene een korte en hele steile de anderen helemaal gekruld. Je moet ook niet je eigen ballen meenemen. Je kunt er daar krijgen. Er is ook een kleine wildwaterbaan en bubbelbaden. Voor de kleintjes is er ook een klein zwembadje met kleine glijbaantjes.


Acties


Meer acties