U bent hier:

De stoetenmannen

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • An Claes

We gaan veel naar het theater en naar muziekoptredens voor kinderen. Op Pepernoot en Kinderhoogdag zijn we altijd van de partij. Maar voor de zoon zijn carnavalstoeten toch wel het summum.


Beoordelingen

 • Kinderconcert

  Geplaatst op 01 feb 2015

  Rock and roll! Meeslepende muziek, mooie visuele vormgeving, leuke vondsten, een verhaaltje als rode draad om alles aan elkaar te rijgen. De kinderen worden aangemoedigd om mee te klappen, zingen, springen, dansen ...met een polonaise als klap op de vuurpijl: iedereen een held! Een aanrader als eerste heus concert!


 • Kasteelfeesten Pynnock Ridders Horst

  Geplaatst op 16 aug 2014

  Keitof! Gevarieerd aanbod, er is altijd iets nieuws om naar te kijken. Jeff (5j) was dol op de riddertornooien in mooie kostuums, die dankzij het verhaal en de humor erbij ook door de volwassenen gesmaakt werden. Demo met honden, roofvogels, een vuurspuwer die de kinderen over een brandend touw liet springen, verhalenvertellers, muziek, ... Op het marktje waren er ook standen met mandenvlechter, smid, houtbewerker, spinner. De rondleiding op kindermaat van het kasteel was goed (de gids ging in dialoog met de kinderen en ze had voorwerpen bij die ze mochten vasthouden), maar we hebben afgehaakt omdat we al te moe waren. Voorts is er nog een weide met een klein parcours en enkele middeleeuwse kinderspelen, uitleg bij de wapens en een paar workshops (vaandel maken, helm/punthoed maken). Onze 5-jarige vond het fantastisch, de 12-jarige had het op de duur wel gezien.


 • Voorleeskliek

  Geplaatst op 02 mei 2014

  Leuk, ontspannend, kindvriendelijk. Een soort tent stond in een lokaal in de bib, met daarin ronde kussentjes om op te zitten en enkele kinderstoeltjes. De kindjes die er rondliepen werden vriendelijk en voorzichtig aangesproken met de vraag of ze naar een verhaaltje kwamen luisteren. Ze mochten kiezen tussen een boek en de kamishibai, dat is een soort poppenkast zonder poppen, maar met prenten die je kan verwisselen. Dat werd er gekozen. De lieve bibmedewerkster las het verhaal heel mooi voor. Het was heel toegankelijk en de kindjes werden erbij betrokken.


Acties


Meer acties