U bent hier:

De Van den Brandes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Liselot ( Mama 29 jaar )
 • Kjartan ( Papa 28 jaar )
 • Seth ( Zoon 10 jaar )

Een jonge mama, een jonge papa en een kei tof zoontje, Seth. Mama studeert verpleegkunde, papa studeert voor ingenieur-architect. We proberen vaak samen leuke dingen te doen, van kleine uitstapjes naar het park, de bioscoop of de bib tot grotere uitstapjes naar musea, kastelen, dierenparken,..

De Van den Brandes

Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg rond het Kasteel van Gaasbeek

  Geplaatst op 26 aug 2015

  De zoektocht op zich was heel erg leuk. De kindjes mochten in alle kamers van het kasteel op zoek gaan naar verschillende geluiden en bleven van begin tot eind geboeid. Ze vonden het enorm spannend om uiteindelijk naar de kamer te gaan waar de schat verborgen lag en om geluiden op te nemen met het klankhartje.
  Op het einde van de zoektocht mochten de kinderen aan de balie hun prijs gaan ophalen, maar.. er was geen prijs! Uitgeput, zeiden ze. Wat een enorme teleurstelling! De zoektocht was zo leuk, maar voor de kinderen draait het er natuurlijk om dat ze de schat kunnen vinden, de prijs is het toppunt van de hele speurtocht. En nu was er niks.. Ze zijn beiden 6 jaar en konden dit niet zo goed plaatsen, met enkele traantjes tot gevolg. Los van hoe leuk de zoektocht was heeft dat laatste het hele avontuur echt grondig verpest. Heel spijtig.


 • De Schatten van Vlieg in de Bib van Meise

  Geplaatst op 13 jul 2015

  De zoektocht was leuk. Eerst mocht je luisteren naar geluiden en dan bij elk geluid een passende prent gaan zoeken in de bib. Aan elke prent was een opdracht verbonden. Wanneer je een opdracht tot een goed einde bracht, mocht je een puzzelstukje nemen. Wanneer je de puzzel gemaakt had toonde hij je waar de schat verborgen lag. We hebben het logboek ingevuld en een leuke schat mee naar huis gekregen.


 • Kasteel van Gaasbeek

  Geplaatst op 27 apr 2015

  Vorig jaar hebben we het kasteel al eens bezocht, zonder gids. Dit jaar hebben we de verjaardag van ons zoontje gevierd in het kasteel van Gaasbeek, met gids. Het was een superfijne ervaring. We werden eerst ontvangen in het achthoekig paviljoen, waar we de cadeautjes en taart konden achterlaten.
  Daarna hebben we een korte wandeling gemaakt tot aan de ingang van het kasteel.

  Daar werd de jongens uitgelegd dat we eigenlijk op zoek moesten naar de schat.
  We werden doorheen de kamers gegidst, kregen uitleg op het niveau van de kinderen en de jongens moesten opdrachtjes doen om genoeg aanwijzingen te verzamelen voor het vinden van de schat.
  De opdrachtjes waren voor hen heel leuk en ze waren heel erg geboeid door wat onze gids, Sofie, allemaal te zeggen had en ook toen ze de schat gevonden hadden kon hun geluk niet op.

  Het was een fantastisch verjaardagsfeestje. Het kasteel is prachtig en dit soort feestje toont aan dat ook voor kinderen geschiedenis heel leuk en interessant kan zijn. Ook dikke pluim voor Sofie, de gids, want zij heeft de kinderen van begin tot eind weten te boeien.

  Het kasteel op zich is al prachtig om te zien en zeker een bezoek waard. Het domein rondom het kasteel is geweldig mooi en ideaal om een mooie wandeling te maken.


Acties


Meer acties