U bent hier:

De Vanbo's

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Menen

Familieleden

 • Heidi ( 50 jaar )

Simon houdt van gamen, maar omdat dit niet altijd mag leest hij ook, basket, doet bordspelen, zoektochten, boomhut bouwen. Ona danst graag, verkleden hoort er ook nog bij, overkop gaan, stoere dingen, echt iets voor haar. Mama zoekt toffe uitstappen,en geeft die tips door aan anderen.


Beoordelingen

 • CoderDojo Ieper

  Geplaatst op 01 dec 2014

  Wij zijn naar Kortrijk geweest, en het was super. Er werd een programma op onze laptop gezet waarna de kinderen aan de slag konden gaan. ZE konden gewoon zelf van alles proberen, en er was hulp in de buurt als ze die wensten. Als het voor een kind wat te lang duurde kon het gewoon even weg gaan , maar voor de zoon mocht het veel langer geduurd hebben. Net voor het afsluiten werden aan de groep de resultaten van elk kind getoond.

  Kortrijk : makkelijk, dichtbij grote parkings, makkelijk te vinden.


 • HETSTEEN

  Geplaatst op 21 nov 2014

  Wij hebben hier een workshop beeldende kunst ( of zoiets ) gevolgd, en het was echt top. We waren helemaal alleen met de begeleidster, en we moesten samen moderne kunst maken, met voorwerpen die we in de kelder vonden. De kinderen mochten daar dus echt rondlopen, en overal zoeken, en overal in kijken ( mag anders nooit ) ... We deden zoveel leuks in Antwerpen, maar dit is waar zij het steeds over hebben... Hier willen zij terug gaan. Bedankt aan de toffe begeleidster.

  Een kelder van een oud kasteel....het spreekt zeker tot de verbeelding.


 • Funmap

  Geplaatst op 21 nov 2014

  We kochten de funmap in het Centraal Station, en hadden al een mooie wandeling achter de rug toen we aan het startpunt op de Grote Markt kwamen. de Funmap is een klein boekje waarbij telkens een beetje uitleg over Antwerpen komt, er een vraag gesteld wordt over de plaats waar men zich bevindt, en daarna een doorverwijzing waar je naar toe moet. Mijn kinderen ( 9 jaar ) vonden het heel leuk. De uitleg is niet té lang, en dus niet saai. Het is op een goede manier verwoord. De zoekspelletjes zijn niet van die van twintig in een dozijn, ze zijn apart, en soms niet zo makkelijk. Het voordeel aan deze tocht is dat je gelijk wanneer kan stoppen, om op een ander moment weer verder te gaan. Wij vinden het heel leuk, maar niet voor jongere kinderen ( denken wij ) .


Acties


Meer acties