U bent hier:

De Vandeputtes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Wintam

Familieleden

 • Sueann ( 38 jaar )
 • Tjerk ( Zoon 10 jaar )
 • Ebe ( Dochter 8 jaar )

Mama en 2 kindjes met een steekje los.


Beoordelingen

 • Plopsaland De Panne

  Geplaatst op 30 jul 2015

  Net zoals altijd waren de kinderen dolenthousiast om te vertrekken. En je kunt ze geen ongelijk geven. Het park is best verzorgd en voor kinderen echt super. Vooral Mayaland spreekt mijn kinderen aan. Alleen jammer dat kleine kinderen op niet veel attracties mogen. Ook is de logica niet altijd te volgen waarom ze wel of niet op een attractie mogen. Zo mocht Ebe vorige keer niet op de molen in Mayaland, maar wel op de Mega-Mindyfietsjes en de lelies in Mayaland? Het is dus niet gedaan omwille van veilligheidsredenen. Moesten de beperkingen opgelegd zijn omdat ze denken dat de kleintjes bepaalde dingen niet aankunnen, dan gaan ze uit van hele seutige kleintjes.
  En zelfs als Ebe groot genoeg was voor de attracties mocht ze er van de werknemers niet op omdat ze volgens hen te klein was. Jammer voor hen dat er een resem andere ouders bij stonden die hen erop wezen dat ze eerlijk moesten meten en niet schuin meten. De arme meid stond er bijna in tranen.
  En toch zit ze al te zeuren om terug te mogen gaan. Dus ze gaan wij zeker nog eens terug.


 • Binnenspeeltuin Schelle

  Geplaatst op 30 jul 2015

  Omwille van het slechte weer kozen de kinderen unaniem voor een binnenspeeltuin. Omdat deze binnenspeeltuin tijdelijk is, werd het voorstel van mama dan ook gretig aangenomen. Het is niet zo'n grote binnenspeeltuin als de andere, maar ze hebben zich uitgeleefd. Voor de ouders is er een lounchruimte in een grote opblaasbel. Drank is verkrijgbaar aan zeer democratische prijzen. Een dikke pluim voor de jeugddienst van Schelle!!


 • The Minions

  Geplaatst op 30 jul 2015

  Aangezien deze Minions al lang de aandacht van Tjerk trekken, zijn we om een regenachtige dag te vullen naar de film gegaan. Zelfs de kleinste vond de film leuk. Tjerk heb ik met open mond naar de film zien kijken en soms zien glimlachen. Ook voor volwassenen zaten er geweldige grapjes in om ook onze aandacht te trekken. We gaan zeker nog eens terug om een andere film te zien.


Acties


Meer acties