U bent hier:

De Vliegeniers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Tervuren

Familieleden

 • vera ( mama 48 jaar )
 • lara ( dochter 10 jaar )
 • robbe ( zoon 8 jaar )
 • rudi ( papa 50 jaar )

We ruilden de hoofdstad onlangs voor Tervuren. Ons meisje (10) vindt de wereld soms niet zo gemakkelijk, maar kan ook heerlijk schaterlachen. Onze jongen (8) fietst vrolijk door het leven. En wij fietsen mee. Bergop en bergaf, snel of traag, rechtdoor of met omwegen.

De Vliegeniers

Volgers

vjerrak, kmorreel, veerlehanssens en katelijne3

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Seizoensopener familie: Horses +8j - Kabinet k

  Geplaatst op 02 okt 2017

  Een staande ovatie kregen de dansers na deze voorstelling. En inderdaad, Horses is mooi, energiek, gevarieerd. De 2 mannen, een vrouw en vijf meisjes tussen 6 en 10 jaar, schat ik, vormen samen een mooie groep. Er waren fascinerende duetten en mooie stillebeeldenscènes, dynamische groepsdansen waarin ze elkaar rondzwaaien en omhooggooien en soms zelfs grappige momenten. De live muziek (gitaar en sax) en passend licht maken deze voorstelling helemaal af. Zeker de moeite voor kinderen die bv. (moderne) dansles volgen.


 • Spelen in 't Vossenhol

  Geplaatst op 20 aug 2017

  Als je eens een uurtje wil buiten spelen in een bos is dit wel een goeie plek. Je komt langs een 5-tal spel- en klauterplekken: een konijnenpijp, slingertouw,... . Er is ook een open picknickruimte en in die buurt staat een indrukwekkende vliegtuigenradar. We gingen eerder ook naar het speelbos in Oud-Heverlee en dat vonden we wel leuker en groter, maar ook hier hebben de kids zich goed kunnen uitleven.


 • De Schatten van Vlieg in M-Museum Leuven

  Geplaatst op 20 aug 2017

  De zoektocht was wel tof en afwisselend en vooral de geurpotten waren de moeite. We namen een audiogids mee, die onze aandacht richtte op details van museumstukken - al was de uitleg niet helemaal op kindermaat. Met de Schat van Vlieg was het een extra leuke manier om de oude en nieuwe kunstwerken van het museum te ontdekken: een fotobooth, de neus van een standbeeld natekenen, bedenken welke geur bij een maand past,... . Minpuntje: jammer dat de baliemedewerker ons niet inlichtte dat de robotperformance stopte om 17u30, waardoor we dit misten.


Acties


Meer acties