U bent hier:

De Vliegeniers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Tervuren

Familieleden

 • vera ( mama 49 jaar )
 • lara ( dochter 10 jaar )
 • robbe ( zoon 8 jaar )
 • rudi ( papa 50 jaar )

We ruilden de hoofdstad onlangs voor Tervuren. Ons meisje (10) vindt de wereld soms niet zo gemakkelijk, maar kan ook heerlijk schaterlachen. Onze jongen (8) fietst vrolijk door het leven. En wij fietsen mee. Bergop en bergaf, snel of traag, rechtdoor of met omwegen.

De Vliegeniers

Volgers

vjerrak, kmorreel, veerlehanssens en katelijne3

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Halloweenwandeling

  Geplaatst op 30 okt 2017

  Indrukwekkende halloweentocht, opgebouwd rond een heel verhaal, prima gebracht door het plaatselijke toneelgezelschap (zo hoorde ik). De tocht duurde 2 uur, maar zelfs de kleintjes klaagden niet. Onderweg waren er een 8-tal tussenstops op sfeervol verlichte plekken in het bos of in het dorp waar we vampieren, weerwolven, beulen, haarwezens, zingende kikkers en op Thriller dansende doden tegenkwamen... Telkens werd het publiek betrokken bij de act, die soms grappig, maar een keertje ook zo spannend was dat mijn zoon (8) de schrik goed te pakken had. Missie geslaagd dus ;) De tocht eindigde bij de splinternieuwe speeltuin, waar muziek en licht, vuurkorven en wezens op stelten er de sfeer in hielden. De organisatie verliep vlot. Om de 10 min vertrok een groep. In totaal deden 1.000 mensen de tocht! Als ze op dit niveau verder doen, kan ik me inbeelden dat deze Tervuurse halloweentocht uitgroeit tot een niet te missen event waarvoor ze van ver afkomen.


 • Blij, bang, boos, bedroefd +4j - Kapitein Winokio

  Geplaatst op 30 okt 2017

  Wat heerlijk weer, deze show van de kapitein! Alles speelt zich af in een circus. Met geweldig fijne, zotte, lieve liedjes, afgewisseld met geinige acts en guitige tussenteksten. Mijn zoon is ondertussen al 8, maar blijft Winokio tof vinden. En mama ook... Het publiek doet gretig mee. Deze show was af: licht, geluid, enscenering, de liedjes, de muzikanten, het decor, Mevrouw de Poes en natuurlijk de hartverwarmende kapitein. De liedjes 'Ei', 'Ik kan dat niet' en 'Rustig' waren gewoonweg heerlijk.


 • Seizoensopener familie: Horses +8j - Kabinet k

  Geplaatst op 02 okt 2017

  Een staande ovatie kregen de dansers na deze voorstelling. En inderdaad, Horses is mooi, energiek, gevarieerd. De 2 mannen, een vrouw en vijf meisjes tussen 6 en 10 jaar, schat ik, vormen samen een mooie groep. Er waren fascinerende duetten en mooie stillebeeldenscènes, dynamische groepsdansen waarin ze elkaar rondzwaaien en omhooggooien en soms zelfs grappige momenten. De live muziek (gitaar en sax) en passend licht maken deze voorstelling helemaal af. Zeker de moeite voor kinderen die bv. (moderne) dansles volgen.


Acties


Meer acties