U bent hier:

De Vliegeniers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Tervuren

Familieleden

 • vera ( mama 50 jaar )
 • lara ( dochter 11 jaar )
 • robbe ( zoon 10 jaar )
 • rudi ( papa 51 jaar )

We ruilden de hoofdstad onlangs voor Tervuren. Ons meisje (10) vindt de wereld soms niet zo gemakkelijk, maar kan ook heerlijk schaterlachen. Onze jongen (8) fietst vrolijk door het leven. En wij fietsen mee. Bergop en bergaf, snel of traag, rechtdoor of met omwegen.

De Vliegeniers

Volgers

vjerrak, kmorreel, veerlehanssens en katelijne3

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Rosie & Moussa

  Geplaatst op 21 mrt 2019

  Speelt zich af in Brussel, wat leuk is omdat je plekken herkent. De dromen, verdrietjes en vooral de vriendschap tss Rosie en Moussa wordt mooi weergegeven, met af en toe een (visuele) gimmick. De film doorbreekt zonder eróver te gaan clichés. Het was een aangename film, maar we hadden geen waaw-gevoel, misschien omdat we eerst het boek gelezen hebben?


 • Craquelé (8+)

  Geplaatst op 21 mrt 2019

  Prachtige voorstelling met een warm verhaal, te gekke woordspelingen, hilarische scènes, ongelooflijk goed geacteerd en origineel decor (in een kerk) en met een koor dat mooi en gedoseerd ingezet werd. Ik vond 8+ wat te hoog gegrepen om alles goed te snappen. Eén personage wordt soms door 3 verschillende acteurs gespeeld (van kind tot volwassene) en dat vonden mijn kinderen wel verwarrend en ook met het Gentse accent hadden zij wat moeite. Toch is er voldoende te zien en beleven, zodat volwassenen en kinderen er elk hun eigen verhaal in vinden.


 • Grote indoor speeltuin met theater, bowling, lasershoot en buitenterras

  Geplaatst op 21 mrt 2019

  Mijn kinderen amuseerden zich volop. Ik zag ze urenlang niet, ze waren de hele tijd wel ergens anders aan het spelen. Behalve toffe klauterparcours voor groot én (afgezonderd) klein, is er ook een bowling, een geslaagde lasershooting (30', met een voorfilmpje met uitleg) en peddelbootjes. De themakamers (bakker, gevangenis, huiskamer, winkel) zijn met zorg gemaakt en prikkelen de fantasie vd kinderen. Het is een grote ruimte, met haast pretpark-allures, en voor de ouders véél plek om rustig te zitten, op de donkere, maar aangename 2e verdieping. De moeite.


Acties


Meer acties