U bent hier:

De vliegensvlugge schattenjagers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Diest

Familieleden

 • Kris Borghs ( papa 35 jaar )
 • Ellen Verboven ( mama 34 jaar )
 • Warre Borghs ( zoon 6 jaar )
 • Stef Borghs ( zoon 5 jaar )

We zijn een papa en mama met twee heel actieve kinderen. Die doen tijdens de zomervakantie niks liever dan op schattenjacht gaan. Bedankt, Vlieg, voor de vele kleine en grote schatten en voor je goede uit-tips! Niks leuker dan familietrips!


Beoordelingen

 • Schatten van Vlieg bij Toerisme Kasterlee

  Geplaatst op 22 uur 42 min geleden.

  Wow! Dit is een van de beste zoektochten die we al deden (en we deden er intussen wel wat). De tocht naar de schat duurde voor onze jongste van vijf net lang genoeg. De opdrachtjes waren (bijna) allemaal super! Fijn dat jullie het thema 'smaak' maximaal benutten. Hartelijk bedankt, team toeristische dienst, voor de leuke wandeling en de fijne namiddag!


 • Schatten van Vlieg in Scherpenheuvel

  Geplaatst op 19 aug 2019

  Heel leuke schatzoektocht! Vriendelijk onthaald. Plezante, net lang genoeg durende wandeling met originele doe-opdrachtjes. Vooral de panpotpercussie- en de njam-bei-opdracht vielen in de smaak bij beide kindjes (van 5 en 6 jaar).


 • Schatten van Vlieg in C-mine Genk

  Geplaatst op 18 aug 2019

  Leuk dat je op zoek moest naar letters uit het codewoord met een blacklight! Jammer dat de letters steevast op dezelfde plek stonden. Dat maakte het zoeken veel minder spannend. De kinderen holden gewoon van de ene letter naar de andere, terwijl de tentoonstelling zelf best boeiend was. Ze voerden de opdrachtjes wel uit, maar veel te vlug.


Acties


Meer acties