U bent hier:

De vliegescheetjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

wanzele

Familieleden

 • sophie ( mama 45 jaar )
 • Ivan ( papa 50 jaar )
 • Emmeke ( dochter 11 jaar )
 • Linde ( dochter 9 jaar )

Papa, mama, Emmeke en Linde zijn 4 dolenthousiaste wandelaars, cultuurhappers, dierenvrienden, knutselaars, lekkerbekken en natuurliefhebbers. Samen met onze hond Arthur trekken we het hele land door op zoek naar bijzondere dingen. Geniet met ons mee :)

De vliegescheetjes

Beoordelingen

 • Kattekwaad

  Geplaatst op 03 nov 2018

  Een prachtige dag in een prachtig decor. De kinderen keken hun ogen uit en waren dol enthousiast. We deden de zoektocht, maakten buttons, zetten tattoos, gingen boogschieten, freejumpen en deden de deathride. Er waren lekkere snacks te verkrijgen aan de foodtrucks en we genoten van het slotfeest. Hier komen we volgend jaar zeker naar terug!


 • Schatten van Vlieg in Lede

  Geplaatst op 27 aug 2016

  Onze gemeente organiseerde deze zomer een zeer leuke knutselactie waarbij je een kijkdoos mocht maken en deze voor je huis mocht plaatsen zodat anderen ook kunnen komen piepen. Daarnaast konden we nog extra kijkdoosjes afhalen en binnenbrengen in onze bib waar ze worden tentoon gesteld. En er is ook nog een hele mooie vliegfietstocht doorheen de gemeente met op verschillende locaties vlieghuisjes waar je opdrachtjes kan doen.


 • De Schatten van Vlieg in Herne

  Geplaatst op 24 aug 2016

  Mooie speurtocht naar de schatkist van Vlieg waarbij je het dorpje rond wandelt en enkele mooie plekjes bezoekt alwaar de kindjes opdrachten uitvoeren en cijfers verzamelen voor de geheime code om de schatkist te openen. Deze zoektocht maakt deel uit van een serie van 6. Doe je er drie van de zes dan krijgen de kindjes een extraatje van de jeugddienst aldaar. Dit was onze derde uit de serie en onze dochtertjes waren héél blij met de extra attentie. Hele vriendelijke mensen!


Acties


Meer acties