U bent hier:

De vroege vogels...

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Sofie

Wij zijn de vroege vogels uit Scherpenheuvel. Vaak trekken wij met ons gezinnetje op stap met vriendjes van onze zoon Jorn. Onze dochter wordt stilaan ook wat groter. Binnen een half jaartje gaat ze naar school, maar ze hoort nu al graag bij de groep! Samen met mama en papa genieten ze van alles.


Beoordelingen

 • Plopsa Indoor

  Geplaatst op 01 aug 2018

  Vooral geschikt voor kleuters. Voor iets oudere kinderen is het park misschien net te klein. Mijn kinderen van 4 en 6 hebben zich er het best geamuseerd wanneer we op een snikhete dag gingen: weinig volk, niet aanschuiven en veel pret bij het water!


 • De schatten van Vlieg in Diest

  Geplaatst op 01 aug 2018

  Tocht van de toeristische dienst was perfect op maat van mijn 4- en 6-jarige kinderen. Ook voor grotere kinderen was ze uitermate geschikt. Ze hebben dit mooi opgelost o.b.v. een kort en lange tocht in te voeren en ook de opdrachten konden op verschillende niveaus worden uitgevoerd!


 • De Schatten van Vlieg in Huize Ernest Claes

  Geplaatst op 01 aug 2018

  Vrij moeilijke zoektocht voor mijn kinderen van 4 en 6 jaar. Er waren wel een paar toffe doe-opdrachten die ze dan wel met veel plezier en enthousiasme hebben uitgevoerd. Daarnaast vonden ze het wel leuk om te kijken hoe alles er vroeger uitzag bv. de muizenvallen...


Acties


Meer acties