U bent hier:

De vroege vogels...

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Sofie

Wij zijn de vroege vogels uit Scherpenheuvel. Vaak trekken wij met ons gezinnetje op stap met vriendjes van onze zoon Jorn. Onze dochter wordt stilaan ook wat groter. Binnen een half jaartje gaat ze naar school, maar ze hoort nu al graag bij de groep! Samen met mama en papa genieten ze van alles.


Beoordelingen

 • Kinderrijck

  Geplaatst op 13 jun 2018

  Onze 2 kids (3 en 5) vonden het een heerlijke binnenspeeltuin. Het gamma aan activiteiten was vrij ruim en gezicht voor verschillende leeftijden. Voor de ouders is er voldoende plaats om te zitten en ondertussen een oogje in het zeil te houden!


 • Technopolis

  Geplaatst op 10 aug 2017

  Onze kinderen van 3 en 5 vonden het uitstapje naar technopolis zalig! Ze hebben zich reuze geamuseerd in de kleuterruimte, maar hebben eveneens al heel wat dingetjes in de andere ruimtes kunnen doen met de nodige begeleiding! Wij kunnen ons hier makkelijk een ganse dag bezig houden.


 • Planckendael

  Geplaatst op 10 aug 2017

  Zoals steeds scoorde de uitstap naar Plankendael bij de kinderen super goed. Je kan er soms dicht bij de dieren komen, tijdens het wandelen vind je kleine speel- of klimtuigen waar de kinderen even op kunnen en tijdens de grote vakantie konden we meegenieten van de prachtige Lego die her en der in het park te bezichtigen was. De kids vonden het ook leuk om met het foldertje te zoeken of ze al deze lego-dieren gevonden hadden!


Acties


Meer acties