U bent hier:

De3zusketiers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Ilse M ( 43 jaar )

Mama, papa en de 3 zussen (uit Kuringen) houden er van de wereld rondom ons ontdekken. Musea, toneel, zoektochten, speeltuinen, ... Vol enthousiasme gaan we steeds weer op stap.

Volgers

loramlie

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Coco (NL versie)

  Geplaatst op 02 jan 2018

  Met onze 3 dochters en 3 kinderen van vrienden, trokken we naar deze prachtige film. Hoewel ons uitje beetje in mineur begon (de film startte met een half uur vertraging) werd het een heerlijke namiddag. Wat een prachtige film. Er werd gelachen, traantjes werden weggepinkt, ... Een echte aanrader.


 • Winteravonden

  Geplaatst op 02 jan 2018

  Wat genoten we weer van deze prachtige avonden in Bokrijk... De toffe, nostalgische kermisattracties, de prachtige projecties in de oude stad, het vuurwerk, ... Genieten gewoon.


 • Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt (8+)

  Geplaatst op 13 nov 2017

  Wat een heerlijke voorstelling... ook voor volwassenen. We genoten van het begin tot het einde.
  Onze dochter en haar 2 vriendjes hebben zich goed geamuseerd. En het was heerlijk om de dochter de volgende dag - tot in de details - de voorstelling te horen beschrijven aan vrienden. Ze had het duidelijk gesmaakt.
  Jammer dat sommige ouders zich niet aan de minimum leeftijd houden... want voor jongere kinderen was dit toch echt wel moeilijk, met het nodige "storen" tot gevolg.


Acties


Meer acties