U bent hier:

Dhondt

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Evi ( Mama 35 jaar )
 • Wouter ( Papa 38 jaar )
 • Bram ( Zoon 9 jaar )
 • Lien ( Dochter 6 jaar )

Hoi allemaal! Wij zijn een gekke, vrolijke bende die graag op stap gaan met z'n vieren. Papa Wouter haalt graag mopjes uit, grote broer Bram is een echte clown, kleine zus Lien zingt liedje en tatert maar door en mama Evi houdt hen allemaal wat onder controle :)


Beoordelingen

 • Provinciaal Domein Puyenbroeck

  Geplaatst op 04 aug 2016

  Heel leuke speeltuin waar je voor alle leeftijden leuke speeltuigen vindt. Bij de kleinste is er sinds kort ook een omheining, zo zit je als mama/papa toch iets meer op je gemak. Je kan er uitgebreid picknicken of lekker gaan wandelen op één van de wandelroutes. Vergeet ook zeker niet naar de knuffelhoeve te gaan. Dit kan met het treintje, want het is wel een eindje stappen voor de kleintjes. Tijdens de zomer zijn er verschillende activiteiten in het Pop-up-café! Echt een aanrader!


 • De schatten van Vlieg in de Bib van Sint-Niklaas

  Geplaatst op 04 aug 2016

  De activiteit op zich zat goed in elkaar, maar was veel te moeilijk voor mijn zoontje van 6. Hij kon de opdrachten wel al lezen, maar sommige dingen waren toch zeer moeilijk om uit te voeren. Ook waren de kaartjes niet allemaal goed te vinden (door slordig opruimen van voorgangers) en werd het daardoor een beetje lastig voor hem. De meisjes van 3 konden echt niets meedoen, wat wel jammer was. Gelukkig hebben zij zich geamuseerd in het leeshoekje.


 • De schatten van Vlieg in het Molsbroek

  Geplaatst op 03 aug 2016

  Wij vonden de zoektocht naar de schat van Vlieg in het Molsbroek heel leuk. Alle kindjes werden actief betrokken door de begeleider van het museum en er waren hele toffe doe-activiteiten. (bvb. je naam schrijven met onzichtbare inkt) Een geslaagde activiteit, zeker in combinatie met het (kleine) blote-voeten-pad.


Acties


Meer acties