U bent hier:

Die van Flora

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

merelbeke

Familieleden

 • Eline ( mama 34 jaar )
 • Emiliano ( papa 41 jaar )
 • Maria ( dochter 7 jaar )

Eline, Emiliano en kleine Maria (1 jaar) - Wij houden van muziek, tentoonstellingen en uitstapjes in de natuur.

Die van Flora

Volgers

katelijne3

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • WOESJ - familievoorstelling 4Hoog tijdens Gentse Feesten

  Geplaatst op 08 aug 2016

  Een prachtige, intieme voorstelling. Verfrissende muziek, goed gezongen van de twee actrices, heerlijk hoe ze een verhaal vertellen zonder of met alleen fictieve woorden. Hoe ze alle grote thema's van het leven (geboren worden, verliefd worden, sterven) op een vanzelfsprekende manier voor kleuters brengen. Zelfs wij, ouders, zaten 45 minuten met een glimlach op ons gezicht. Maria herhaalde dagen later nog scenes, dan weet je dat het goed was.


 • Drakenjacht

  Geplaatst op 13 nov 2015

  Ik koos deze voorstelling, omdat het de enige keuze was tijdens de herfstvakantie voor de leeftijd van mijn dochter (3+). Wat mij betreft echt een verloren kans voor andere theater en gezelschappen in Gent. Het zaaltje van dit relatief onbekende gezelschap tijdens het eerste festival ooit zat dan ook afgeladen vol: er is dus duidelijk nood aan theatervoorstellingen tijdens de vakanties.
  Eerlijk: had ik een betere keuze gehad, had ik allicht niet voor deze voorstelling gekozen. Hoewel ik welwillend naar de voorstelling gegaan was, om het beginnende gezelschap veel krediet te geven en schoonheidsfoutjes te vergeven, was ik toch lichtjes ontgoocheld achteraf.
  - de acteurs waren vaak niet verstaanbaar, omdat ze mompelden, er te veel achtergrondgeluiden (op het podium zelf) waren, ze met hun gezicht naar de achterkant van het podium praatten, ...
  - ik stoorde me geweldig aan de jongen-meisjesgrappen (de jongens willen ridder worden en daarom zoeken ze een draak, maar als blijkt dat ze een meisjesdraak gevangen hebben, blijkt dat meisjes alleen kunnen huilen, niet stoer zijn en hulpeloze wezens zijn die zonder de goedmoedigheid van jongens verloren zijn). Gemakkelijk, en niet grappig. En neen, dit was geen 'nevenverhaallijn', maar vormde het fundament van de voorstelling.
  - het stuk duurde net iets te lang. Voor het einde valt de spanningsboog aan diggelen en begon mijn aandacht te verslappen en besloot mijn dochter dat het tijd was om de benen te strekken
  - de voorstelling was aangekondigd als 3+, maar dat is te jong, denk ik

  Na de voorstelling werd mijn mening gevraagd door iemand van het gezelschap: erg leuk, en vooral een signaal dat ze de voorstelling nog willen verbeteren.

  Mijn dochter had er wel van genoten, al bleef bij haar eigenlijk vooral de snorren bij die kindjes voor de voorstelling konden opplakken en de draak bij die vloog. En dit was een scène van 5 minuten in een stuk van in totaal een uur.

  Donkere cafetaria, mooi zaaltje. Heel goede ligging (op de Vrijdagmarkt) De zaal zat afgeladen vol. Letterlijk: minstens 15 mensen zaten op de trappen. Niet erg veilig, als je het mij vraagt.


 • Gentopia, het wondere kinderdorp

  Geplaatst op 30 jul 2015

  Maria (bijna 3) ging met haar papa twee keer naar Gentopia, het kinderdorp tijdens de Gentse Feesten in het Zuidpark. De eerste keer waren ze laaiend enthousiast: het springkasteel, de eendjes vissen, de korte voorstellingen... Maria vertelde honderduit. De tweede keer was het iets minder leuk: op 21 juli zat het park barstensvol waardoor ze bij elke activiteit in de rij moesten gaan staan. Niet meteen wat zij onder een ontspannend uitje verstaan. Nochtans is dit zeker voor herhaling vatbaar. Heel fijn is dat kinderen een armbandje krijgen (zoals op een echt festival!) en een Gentopia-paspoort. Met kleine kinderen is het ook aangenaam dat je niet het drukke feestencentrum in moet.

  Heel leuk aangekleed. Voor elke leeftijd was er wel iets te doen. Een mooi park, ideaal te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets (je hoeft je fiets niet te stallen en te voet verder te gaan zoals in de andere delen van de feestenzone). Er zijn toiletten in het park.


Acties


Meer acties