U bent hier:

drie is mooi

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Sofie ( mama 39 jaar )

Ik woon samen met mijn twee schatten van kinderen. Met drie is het mooi...

Volgers

Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Krokuskriebels 2016 - Op een grote paddenstoel ...

  Geplaatst op 17 feb 2016

  het was een super leuke activiteit. We kenden de speeltuin en het fluisterpad al, maar in het museum waren we nog niet geweest! Onze kinderen 4 en 6 jaar hebben er geknutseld en getekend in het teken van kabouters, zelfs met mama en papa. Daarna was er een zoektocht in het museum. De kinderen mochten er fopeitjes zoeken. Het was een geslaagde uitstap


 • K3 Show: De afscheidstour van Karen, Kristel en Josje

  Geplaatst op 11 feb 2016

  mijn dochter en vriendinnetje, beide 6 jaar bijna 7 jaar, waren zeer onder de indruk! veel volk, veel krijsende tieners :-) Wij hadden niet zo'n goede plaatsen alhoewel we toch 36 euro per kaart hadden betaald. we zaten in het middenplein waar het bijgevolg dus niet afhelt. Mijn dochter kon niet veel zien en heeft op de schoot moeten zitten tot ze ontdooit was en is beginnen te dansen. Ze vond het heel leuk, maar het blijft heel veel geld.


 • Kinderboerderij De Lange Schuur

  Geplaatst op 07 feb 2016

  wanneer we aan zee zijn (de haan) gaan we hier steeds eens langs. Weg van de drukte van de zee vind je deze kleine kinderboederij op een zeer ruime locatie. We zijn er al twee keer geweest en twee keer waren we er bijna alleen. Onze kinderen (4 en 6) vinden het leuk voor even. Maar er is niet zo veel om te spelen. Leuke om van de drukte aan zee weg te zijn!


Acties


Meer acties