U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 35 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 2 en 6 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • Binnen- en Buitenspeeltuin De Kloek

  Geplaatst op 23 apr 2017

  Vandaag nog eens een keertje gaan spelen in De Kloek. Onze kindjes vinden het nog altijd fijn spelen. Je merkt wel dat het buitenspeelseizoen nog niet echt begonnen is. De trampolines liggen er wat verkommerd bij. Bij één van de trampolines - waar kinderen op aan het spelen waren - was het net helemaal gescheurd waardoor het niet echt veilig springen was. Ook was de 'regenput' (zandbak waar ze met emmertje kunnen spelen) wel erg diep. Hopelijk wordt dit allemaal nog in orde gebracht alvorens het echt buiten spelen begint.


 • Buitenspeeldag Westerlo

  Geplaatst op 19 apr 2017

  Voor dochterlief de eerste keer dat ze naar de buitenspeeldag is gegaan (vorig jaar vond ik ze nog net wat te klein). Bij het aankomen was het niet zo duidelijk waar de ingang nu juist gelegen was, maar we werden geholpen door een zeer vriendelijke dame die ons doorverwees naar de juiste plek. Het afgebakende terrein was groot genoeg voor de vele kinderen die kwamen opdagen. Heel wat variatie in spelactiviteiten. De dochter was alvast laaiend enthousiast. Enkel het opnieuw ophalen bezorgde me als mama wat stress (was een beetje chaos).


 • Knutsel en breek samen met Planckendael het wereldrecord 'Grootste versierde paasboom ter wereld'

  Geplaatst op 08 apr 2017

  Wat een fijne uitstap! Ook onze geknutseld eitjes hangen te blinken in de grote boom samen met de eitjes die onze kindjes ter plekke mochten beschilderen. Hoewel het zaterdag was, hebben we geen last gehad van drukte. Voor herhaling vatbaar.


Acties


Meer acties