U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 35 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 2 en 6 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • Planckendael

  Geplaatst op 18 jun 2017

  Vandaag met het hele gezin op zoektocht geweest doorheen de dierentuin. We combineerden de occasionele fotozoektocht met de tijdelijke tentoonstelling van dieren in lego. Wat een kunstwerken hebben we mogen aanschouwen! Het kriebelt om zelf aan de slag te gaan!
  Ook voor de eerste keer naar de roofvogelshow geweest. Een aanrader!


 • Groentemuseum 't Grom

  Geplaatst op 17 jun 2017

  Ook met de klas is dit een fijne uitstap. We combineerden een rondleiding met een kookatelier en smulden 's middags van onze eigen bereidingen. Makkelijk te bereiken met de trein. Rustige omgeving.


 • Binnen- en Buitenspeeltuin De Kloek

  Geplaatst op 23 apr 2017

  Vandaag nog eens een keertje gaan spelen in De Kloek. Onze kindjes vinden het nog altijd fijn spelen. Je merkt wel dat het buitenspeelseizoen nog niet echt begonnen is. De trampolines liggen er wat verkommerd bij. Bij één van de trampolines - waar kinderen op aan het spelen waren - was het net helemaal gescheurd waardoor het niet echt veilig springen was. Ook was de 'regenput' (zandbak waar ze met emmertje kunnen spelen) wel erg diep. Hopelijk wordt dit allemaal nog in orde gebracht alvorens het echt buiten spelen begint.


Acties


Meer acties