U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 35 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 2 en 6 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • Binnenspeeltuin Marleys

  Geplaatst op 10 aug 2017

  Regenachtig weer brengt ons naar de binnenspeeltuin Kidstop (Marleys). Nog steeds fijn spelen. Nu blijkbaar ook met buitenspeeltuin (dus nog iets om te ontdekken bij beter weer)


 • De Schatten van Vlieg in Speelgoedmuseum Mechelen

  Geplaatst op 05 aug 2017

  Op zoek naar de schat doorkruisten we het hele museum. Fijn dat er onderscheid werd gemaakt in leeftijd. Hoewel, de kleinste zus deed maar al te graag mee met de oudere zus ipv letters zomaar cadeau te krijgen. De zoekttocht is lang en de opdrachten volgen voor onze kids niet snel genoeg op elkaar en of zijn minder uitdagend. Jammer, het museumbezoek en de zoektocht vielen deze keer minder in de smaak bij onze kids.


 • Speelgoed door de jaren heen

  Geplaatst op 05 aug 2017

  Helaas, voor onze kindjes (3-5-7) viel het bezoek tegen. Hoewel er heel wat speelmogelijkheden zijn, blijkt vaak dat het aangeboden materiaal defect of onverzorgd is. Ook heel wat knopjes doen het niet. Jammer! Voor mama en papa was het bezoek leuker, nostalgie ten top! Jammer, een tweede bezoekje zit er niet meteen in...


Acties


Meer acties