U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 36 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 4 en 8 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • De wereld van Leo Timmers

  Geplaatst op 10 uur 39 min geleden.

  We zijn helemaal fan van de boeken van Leo Timmers (en al zeker van garage Gust, De diepzeedokter en Franky). Deze tentoonstelling stond dan ook bovenaan op ons todolijstje! Wat een aanrader! Je kon de schat van Vlieg combineren met de verschillende 'standen'. Superfijn om te doen! En... we hebben onze boekenlijst weer aangevuld met heel wat nieuwe ideeën ;)


 • De Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Genk

  Geplaatst op 10 uur 45 min geleden.

  Wauw, wat een imposant gebouw en dat helemaal opgesmukt met de tekeningen van Leo Timmers! Wij zijn helemaal fan van zijn boeken (en al zeker van Garage Gust, De diepzeedokter en Franky) en waren dan ook aangenaam verrast om elementen uit zijn boek in het groots te mogen bekijken. Zijn tekeningen zijn prachtig! Chapeau voor de mensen die de zoektocht in elkaar hebben gestoken. Het was super!


 • Bobbejaanland

  Geplaatst op 1 dag 9 uur geleden.

  Vandaag met de oudste dochter alleen naar Bobbejaanland geweest. Langere wachttijden, wespen, onvriendelijk personeel, toiletten die buiten gebruik zijn,... het was vandaag ons dagje niet. Ik denk niet dat we nog snel terug gaan tijdens de zomervakantie, jammer!


Acties


Meer acties