U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 37 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 4 en 8 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • Opendeur Sprookjesbos

  Geplaatst op 05 mei 2019

  We kijken elk jaar uit naar de opening van het sprookjesbos. Dit jaar moest - ondanks de slechte weersomstandigheden - niet onderdoen voor de vorige edities. De combinatie van wandelen en luisteren naar verhalen en/of kijken naar de kunsten van sprookjesfiguren is fijn. Het ritje op de zwiermolen is een must en dit jaar waagden we ons ook aan de rij van de grime. Een dikke duim voor deze dame, het was het wachten meer dan waard! De kinderen werden verwend met een snoeparmband bij het peperkoekenhuisje en een lekkere wafel op een stokje net voor we naar huis trokken. De kaboutermuts mocht als aandenken mee naar huis, leuk voor de kinderen! Een geslaagde uitstap en zijn geld meer dan waard! Chapeau voor alle vrijwilligers die er een leuke namiddag van maakten! Ook een dikke duim voor de tekenacademie die her en der prachtige kunstwerken verzorgden! We komen volgend jaar terug!


 • Binnen kijken in het kasteel van Jeanne de Merode

  Geplaatst op 05 mei 2019

  Een heel mooi kasteel, fijn om spelenderwijs (en verkleed) de geschiedenis en het kasteelleven te ontdekken. Vriendelijke ontvangst :) Wel eerder geschikt voor kinderen vanaf het derde leerjaar, voor kleinere kinderen is de inhoud nog wat moeilijk.


 • Speeltuin Kinderweelde

  Geplaatst op 21 apr 2019

  Waar vind je nog een speeltuin waar je voor 1 euro kan spelen? We vertoefden een ganse dag in deze heerlijke speeltuin, mama's al bijpratend op het terras terwijl de kinderen zich al zwierend, zwaaiend, glijdend, klimmend, zwevend, in het zand uitleefden. De prijzen zijn schappelijk, de vrijwilligers supervriendelijk en de speeltuigen en omgeving zijn zeer proper. Je mag hier ook picknicken, enkel drank van thuis is niet toegelaten wat begrijpelijk is. De prijzen van drinken zijn echt niet duur. Nog steeds een aanrader!


Acties


Meer acties