U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 36 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 2 en 6 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • Buitenspeeldag Westerlo 2018

  Geplaatst op 18 apr 2018

  Voor de derde keer op rij nam de oudste dochter deel aan de buitenspeeldag. Onder de verf en zeer enthousiast kwam ze thuis van een namiddagje leuk samen buiten spelen. Het was dan ook schitterend weer! De activiteiten waren opnieuw zeer gevarieerd van springen op het springkasteel, schilderen, zich laten schminken, een boekje buiten lezen,... superfijn! Deze mama zou het wel fijn vinden als het afhalen minder chaotisch kan gebeuren. De kinderen liepen met z'n allen door het poortje zonder of met ouders waardoor het overzicht (wie is al afgehaald en wie niet?) niet zo duidelijk was. In ieder geval is het initiatief zeker voor herhaling vatbaar :)


 • Jungle Jump Hulshout

  Geplaatst op 12 apr 2018

  Onze kinderen hebben zich vandaag goed geamuseerd op de vele springkastelen. Op een gegeven moment werd het echt te druk. Fijn dat de organisatie extra tafels en stoelen voor de volwassenen aandroegen zodat iedereen kon zitten. Ook op Facebook werd opgeroepen om wie kon, wat later op de dag te komen. Een hapje en drankje tegen schappelijke prijzen.
  Benieuwd naar de zomerversie :)


 • Bobbejaanland

  Geplaatst op 07 apr 2018

  Vandaag voor de eerste keer met onze drie bengels naar Bobbejaanland geweest. Heel wat attracties brachten een gevoel van pure nostalgie :) Enkel jammer dat onze kleinste kids (4-6) nog te klein zijn voor heel wat leuke attracties. Ook jammer dat we als gezin van vijf ook vaak niet samen kunnen zitten (maximum is vier per bootje - karretje - ...) We gaan nog een keertje terug in de hoop dat alle attracties open zijn (bv. kinderland)


Acties


Meer acties