U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 37 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 4 en 8 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • Bobbejaanland

  Geplaatst op 15 apr 2019

  Nog vergeten. Er is vanaf nu ook een Panos gevestigd in het pretpark. Dit vind ik zeer positief :) Dat is eens iets anders dan frietjes ;)


 • Bobbejaanland

  Geplaatst op 15 apr 2019

  We kochten ons abonnement tijdens Black Friday en zetten meteen het nieuwe seizoen op de eerste dag van de Paasvakantie in. Wat een verschil met de zomervakantie! Weinig volk, korte wachtrijen, … enkel jammer dat niet alle attracties 's morgens al open waren (bv. de autootjes voor de kleinere kinderen). Fijn om te zien dat er wat vernieuwingen gebeurd zijn zoals het nieuwe speeltuig (hogesnelheidstrein) ipv het springkussen, perkjes werden aangelegd (bv. ipv de fonteinen aan de ingang). Er is ook een nieuwe attractie in de maak. Dat belooft heel wat drukte in de zomer ;)


 • Speurtocht Kapitein Massimiliaan en de vliegende Hollander

  Geplaatst op 04 mrt 2019

  Wat een leuke zoektocht! Op elke verdieping één opdracht waarbij de kinderen echt wel geprikkeld worden. Fijn dat je vanaf het tweede verdiep ook mag picknicken (Je kan zelfs een picknickdeken uitlenen). Voor herhaling vatbaar!


Acties


Meer acties