U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 37 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 4 en 8 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • De wereld van Bruegel

  Geplaatst op 11 aug 2019

  De Breugelroute zit echt knap in elkaar! Heel wat verborgen plekjes en paadjes ontdekt die we anders nooit zouden gespot hebben. We namen alle tijd om het parcours af te leggen en genoten hierdoor optimaal van alles dat op onze weg kwam (spelletjes, proevertjes, theater, schaapjes,...) Een echte aanrader!


 • Speelplein De Waaiburg

  Geplaatst op 09 aug 2019

  Na een bezoekje aan de cinema en het zoeken van de schat van Vlieg in de bib, speelden onze kinderen in deze speeltuin. Het was lang geleden, fijn om te zien dat deze speeltuin helemaal niet verloederd is en er dus netjes bij ligt. Aangenaam spelen hier!


 • Schatten van Vlieg ‘Proef jij wat ik proef?’

  Geplaatst op 09 aug 2019

  We werden zeer vriendelijk ontvangen :) De oudste dochter (9) mocht alleen aan de slag, met de andere dochter en zoon (7+5) ging ik samen op ontdekking in de bib. Leuke opdrachtjes. De zoektocht voor de jongere kinderen zat er vrij snel op, de oudste was minder snel klaar. Dat was niet erg, boekjes genoeg om ondertussen te lezen ;)


Acties


Meer acties