U bent hier:

driebollekes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Westerlo

Familieleden

 • mamapapavandrie ( 36 jaar )

Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 2 en 6 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)


Beoordelingen

 • Binnenspeeltuin De Snepkens

  Geplaatst op 13 feb 2018

  Vandaag opnieuw een bezoekje aan De Snepkens gebracht. Vandaag was het 'dolle dinsdag' (ifv Carnavalverlof). Kinderen mochten met korting binnen als ze verkleed waren (Jammer, we wisten dit zelf niet). Om 13u begon de kinderdisco en konden kinderen zich gratis laten grimeren. 2 leuke initiatieven! Klein minpuntje: de zaaltjes met de grote bouwblokken en het springkasteel voelden toch wel wat aan de koude kant aan. Volgende keer trekken we toch maar weer een t-shirt met lange mouwen aan.
  Groot pluspunt: Je kan hier ook met bancontact betalen en de kinderen kunnen de speeltuin niet zomaar verlaten (beveiligde poort).


 • Attractiepark Toverland

  Geplaatst op 13 feb 2018

  Gisteren opnieuw een dagje Toverland naar aanleiding van onze jongste dochter haar verjaardag. Hoewel de krokusvakantie begonnen is, was er heel weinig volk en dat maakte het aangenaam vertoeven. Niet alle attracties waren tegelijk open maar dit stoorde niet. Voor ons nog steeds top!


 • Stedelijk Zwembad Geel

  Geplaatst op 27 jan 2018

  Net een fijn verjaardagsfeestje in het zwembad gehad. We hadden het zwembad twee uurtjes voor ons alleen. Vriendelijk ontvangen, sympathieke redder, leuke glijbanen/wildwaterbaan/speelgoed in het water, lekkere pannenkoeken... Super! Voor herhaling vatbaar!


Acties


Meer acties