U bent hier:

Fabian, Hanna , mama en papa

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Antwerpen

Familieleden

 • griettempelaere

Fabian van bijna 9, geniet van mooie dingen, spannende verhalen en heeft super veel fantasie, Hanna van net zes wil later ridder worden houd zowel van zachte dingen als van stoere verhalen.

Fabian, Hanna , mama en papa

Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg in de Waterburcht Pietersheim

  Geplaatst op 08 jul 2018

  De dochter zocht de schat van vlieg en de zoon deed de zoektocht: ridder gezocht die altijd aanwezig is. Het is een prachtige omgeving, en de speurtocht was erg leuk. Bij de zoektocht ridder gezocht waren erg leuke opdrachtjes! Beide kinderen hebben genoten!


 • De Schatten van Vlieg Maasmechelen

  Geplaatst op 16 jul 2017

  Wat een mooie omgeving! De zoektocht was fijn, mooie wandeling en na de zoektocht spelen in de mooie speeltuin, het bos met een kamp en natuurlijk een ijsje 😊 we hebben al 5 schatten gevonden deze zomer en de kinderen hebben ondertussen al alle boekjes en waren een beetje ontgoocheld dat ze een zelfde boekje kregen maar in de plaats kregen ze dan een mooie badge 🖒 wij gaan zeker terug!


 • Overnachten in een boomtent

  Geplaatst op 05 jul 2017

  Wat een ongelofelijke ervaring was dit, slapen in een boomtent. De kinderen keken er al weken naar uit, en ondanks het regenachtige weer in het begin, hebben ze er met volle teugen van genoten! De boomtent is ruim genoeg voor 2 kinderen en twee volwassenen, de omkadering is basic maar de omgeving en het uitzicht is WAUW dus veel meer heb je niet nodig om hier van te genieten. s avonds was het droog en hebben de kinderen genoten van een kampvuur, en 's ochtends stond het ontbijt (optioneel bij te bestellen) klaar op de tafels die trouwens net zoals de boomtenten ontworpen zijn door een kuntenaar. Dit gaan we zeker nog een keertje doen!


Acties


Meer acties