U bent hier:

Fam. Cuyt

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Nadia ( mama 48 jaar )
 • Hannah ( dochter )

Een nieuw samengesteld gezin met 2 dochters van 15 en 10 en een zoon van 13.

Fam. Cuyt

Volgers

PJAB, nanvanmienne, EVL, Katrien Biebau, Vlieg, elinedlweekend, greetjeverslype en larueln

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • The Art Of The Brick. De speelse wereld van Nathan Sawaya

  Geplaatst op 07 dec 2013

  Een verrassende zondagactiviteit. Prachtig om zien dat iets "kinderlijks" als Lego een kunstwerk kan worden. Duidelijk een artiest (Nathan Sawaya) met veel tijd én geduld.
  Wel vrij duur (€15,5/volwassene) voor wat het is (tijdens de week 2 euro goedkoper, alsook met de lidkaart van de Gezinsbond). Leuke activiteit om met het gezin te doen. Eventueel in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt.

  Het beursgebouw is op zich al een bezoek waard.


 • Bezoek aan de dierentuin Planckendael

  Geplaatst op 21 okt 2013

  Zaterdag was het familiedag van de Gezinsbond in Planckendael, een mooie gelegenheid om aan voordelig tarief het park te bezoeken. Het was de ganse week slecht weer geweest en net die dag droog weer ! Soms zelfs best warm met de jas aan. De eerste regendruppels vielen pas op de autoruit toen we 's avonds van de parking reden.

  Mijn dochter en ik hadden afgesproken met een bevriende mama met haar 2 kinderen en een vriendinnetje. Eén van die kinderen is motorisch beperkt en hierdoor rolstoelgebruiker. Iedereen heeft genoten, vooral omdat het een erg groen park is en naast vele dieren is er ook veel gelegenheid tot zelf op avonturentocht gaan en spelen.

  Er zijn veel avonturenparcours en zelfs loopbruggen tussen de bomen ! Deze afwisseling tussen dieren zien en spelen houdt de aandacht van de kinderen veel langer vast, ze blijven geboeid door het park lopen.

  Het was ons eerste bezoek sinds de opening van het olifantenpaviljoen. Het mag gezegd dat deze erg geslaagd is. Het park is nu nog groter en mooier. Trek er echt een volledige dag voor uit om alles te kunnen zien en te beleven.

  Het dierenpark is écht gericht op families en kinderen. Ook aan kinderwagen en rolstoelen werd veel aandacht besteed om dit zeer toegankelijk te maken (ook sanitaire voorzieningen).

  Het blijft niet goedkoop om met het ganse gezin op uitstap te gaan en eten en drinken is net zoals in andere parken een dure aangelegenheid als je geen picknick meeneemt.

  Het park is vlot bereikbaar via autosnelweg en er is ruime parking voorzien ! voor 7 euro kan je de ganse dag parkeren. Tickets kopen is heel makkelijk online of zelf via een automaat aan de kassa's bij de inkom. Ook je parkeerticket kan je na je bezoek nog altijd via betaalkaart uit de automaat halen zonder opnieuw aan de kassa te moeten aanschuiven. Uiteraard overal voldoende gelegenheid om te drinken of te eten, ook heel veel banken en picknick voorzieningen. Wij komen zeker terug !


 • Binnen- en buitenspeeltuin Den Deugniet

  Geplaatst op 27 sep 2013

  Zoveel te zien en te beleven dat je kinderen amper aan tafel komen om wat te drinken of eten ! Voor de ouders is het ook fijn vertoeven, voldoende zitplaatsen en gratis wifi.Voor elke leeftijd wat wils. Bij goed weer kunnen de kids buiten spelen en de ouders genieten op het ruime terras. Is het weer wat frisjes of wisselvallig, dan kan je je binnen installeren.

  Het kan soms heel erg druk zijn, zeker wanneer er veel verjaardagsfeestjes tegelijk plaatsvinden. Het is makkelijk bereikbaar en sinds kort zijn er extra parkeerplaatsen beschikbaar. Eigen picknick niet toegelaten maar de prijzen van drankjes, hapjes en maaltijden liggen in eenzelfde lijn als bij gelijkaardige etablissementen.


Acties


Meer acties