U bent hier:

Fam Dominguez - Coloma

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Deurne

Familieleden

 • Estefania ( mama 34 jaar )
 • Elisa ( dochter 13 jaar )

Wij zijn een gezellig duo. Ons gezin bestaat uit Elisa "de dochter", zei is 8 jaar oud en Estefania "de mama" 28 jaar oud. Wij zijn gek op uitstapjes naar pretparken, theater,... Wij zijn gek op zingen en gek doen. Elisa dans ook heel graag en veel en chiro is een passie die we delen.

Fam Dominguez - Coloma

Volgers

EVL en katelijne3

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general (NL versie)

  Geplaatst op 08 jan 2016

  Ik moest tijdens de kerstvakantie werken en mijn broer is zo lief geweest om met Elisa naar de kampioenen 2 te gaan. Ze waren samen ook naar de 1ste film geweest maar naar hun mening was deze nog veel beter! Volgens mijn dochter was hij echt supper cool! Ze hadden een fantische dag samen en de popcorn en snoepjes maakte het verhaal natuurlijk helemaal top!

  Makkelijk te bereiken en als je met de tram gaat ben je er zo!


 • Zot van dieren

  Geplaatst op 08 jan 2016

  Op 26 december trokken we terug met vrienden naar de zoo van Antwerpen. Wij hebben lang een abonnement gehad maar door ons druk dagelijks leven had ik 2 jaar geleden besloten dit niet meer te doen. Wel....ik heb het terug verlengd. Ik was vergeten hoe gezellig onze afspraakjes in de zoo zijn. Mijn vriendin en ik drinken een halve dag lang koffietjes en onze kids spelen er op los in de speeltuin. Nadien trekken we samen door de zoo op zoek naar al die exotische dieren. Het nieuwe aquarium is echt prachtig, het kleurige koraal rif is echt zo mooi! Het is natuurlijk wel spijtig dat er zo een uitgebreide werken aan de gang zijn in de zoo, maar als compensatie krijg iedereen een bonnetje dat ze kunnen inwisselen voor een koffie, thee of caprison. En ik lan gewoon niet wachten tot de afronding van de werken in mei 2016!


 • Cultuurmarkt van Vlaanderen 2014

  Geplaatst op 30 aug 2014

  Vorig jaar zijn mijn dochter en ik naar de cultuurmarkt geweest. Er staan tal van organisaties; theatergroepen, muziekscholen, dansscholen,... Er zijn tal van leuke opdrachten, optredens,... Er waren interessante dingen voor men dochter, maar ook voor mij. Wij kijken al uit naar zondag voor de nieuwe editie en voor iedereen die twijfelt of nog niets te doen heeft zondag... Allen daarheen zou ik zo zeggen!