U bent hier:

Fam. Rijmen

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • kathelijne ( 44 jaar )
 • Vincent
 • Jorinde
 • Pieternel
 • Matthias
 • Willemien

Hoi,
Wij zijn met zes: mama Kathelijne, papa Vincent, Jorinde (°2001), Pieternel (°2003), Matthias (°2006) en Willemien (°2011). En wij houden van leuke uitstapjes, zeker als vlieg ook van de partij is.

Fam. Rijmen

Volgers

Bart Temmerman, Tim Guily, elinedelanghe en EVL

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Expo Dino World

  Geplaatst op Gisteren om 10:59 uur

  Matthias (6 jaar): Ik vont de film leuk, voral als er dingen uit het bort kwamen. De uitleg kreeg je van een piraat om te luisteren en dat vont ik leuk.
  Jorinde (11 jaar): Het leukste vond ik dat er veel nieuwe minder bekende dinosoorten stonden, die buiten de audiogids nog een plaatje met uitleg hadden. Verder pasten de dingen die op de gids verteld werden goed bij wat je kon zien en kon je het beter begrijpen. Een nadeel was wel dat de dino's helemaal niet zo indrukwekkend of op ware grootte waren zoals overal gezegd wordt. De tentoonstelling was ook redelijk kort in vergelijking met de prijs. Na de tentoonstelling is er wel een 3D film maar die gaat eigenlijk niet over dinosaurussen. Meer over de geschiedenis van de aarde voor de dino's en de evolutie. Na de film kon je in een soort hal waar je voor nog eens 2 euro extra 1 minuut op een dino kan rijden of waar je voor nog eens 6 euro extra in een klein nagebouwd dino parkje foto's kan trekken. Ook kan je daar zogezegd "dino-botten" opgraven. Maar dat zijn gewoon houten planken in de vorm van een bot die je in een grote ondiepe zandbak eerst zelf moet begraven. Ten slotte zijn er pick-nick tafels met plastieken panelen erop vastgemaakt met daarop in reliëf dino's zodat als je met een krijtje over een papier daarop kleurt je een dino ziet (zie foto). De shop die je aan de uitgang vindt, biedt vooral plastieken dino's aan en dino-pakken, geen 1 dinoboek...
  Pieternel (9 jaar): Ik vond het leukste om de nieuwe soorten dino's te bekijken en ontdekken. Het minst leuke was dat machientje om je nek om naar te luisteren want het was nogal moeilijk uitgelegd en je kwam niet zoveel te weten over de dino's. Na de tentoonstelling waren de activiteiten wel leuk maar heel duur en de zandbak was heel klein en de botten moest je eerst begraven om ze dan zelf met kwasten op te graven. De souvenirwinkel was wel klein maar er waren wel een paar leuke souvenirs bij. Zelf heb ik een lichtgevende dino gekocht.
  Mama en papa: Lasse en Matthias (5 en 6 jaar) waren enthousiast, dinosaurussen spreken nog sterk tot hun verbeelding. De kleine meisjes die meewaren (0, 1 en 3 jaar) vonden het schouwspel "interessant' maar niet angstaanjagend-indrukwekkend. De dino's maakten wel een hoop lawaai, zoveel zelfs dat de audiogids soms niet meer te verstaan was. De grote meisjes (9 en 11 jaar) hadden meer en grotere (of op ware grootte) dino's verwacht.

  De uitstap is zeker te combineren met een ander bezoek (museum, atomium), 90 minuten zijn ruim voldoende voor de tentoonstelling + film.


 • De wereld van Kina: Het Huis

  Geplaatst op 05 okt 2013

  Bah een museum, heet het meestal, maar hier niet!!! Ik denk dat ik het antwoord al gevonden heb! Kom gauw! He kom eens kijken wat hier ligt. Heb je dat gezien? Wooohw. Het leek een saaie namiddag te worden, buiten regen, binnen oersaaie dingen, ... dachten ze. Maar het werd een interessante namiddag, er is zoveel te ontdekken, voor iedereen wel iets dat aanspreekt, aanzet tot denken, filosoferen, vertellen, fantaseren, ... We zijn zeker drie uur op stap geweest en hebben zeker niet alles kunnen bekijken. Vlieg was er natuurlijk met opdrachtjes maar ook de opdrachten uit de museumgids waren heel leuk om te doen. Misschien gaan we wel een keertje terug.


 • Hidrodoe, het interactieve waterdoecentrum, wacht op jou!

  Geplaatst op 05 okt 2013

  bootjes laten varen, kiezen wanneer de sluis opent, welke weg jouw boot mag gaan...
  zeepbellen blazen, grote, hele grote,... of zèlf in een zeepbel zitten of staan...
  een waterraket, een storm in een glas of een echte draaikolk...
  maar ook uitleg over de waterkringloop, waterfenomenen, waterexperimentjes,...
  een namiddag ontdekken, uitproberen, spelen, genieten
  Ons leek het ideaal vanaf een jaar of vier, vijf, vooral de waterspelletjes en interessant vanaf acht of negen jaar voor de informatieve elementen.


Acties


Meer acties