U bent hier:

Familie Alaerts

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Bellegem

Familieleden

 • liesdeblock ( 41 jaar )

Wij zijn een gezin van 5. Twee jongens van 7 en 5 jaar, een dochtertje van 3 jaar, een mama en een papa. Het is bij ons nooit stil, er wordt gelachen, gezongen, piano gespeeld en nog veel meer! Wij bezoeken graag museums en muziektheater. Kapitein Winokio is onze grote held!


Beoordelingen

 • Theater Artemis (NL) met 'De man die alles weet (4+)'

  Geplaatst op 05 dec 2015

  Vol verwachting zijn we naar de voorstelling vertrokken en deze verwachting werd heel goed ingelost. De voorstelling bestond uit een rode draad van muziek en humor die door de kleine mensjes goed werd ontvangen. Ook de goede interactie met het publiek was een zeer grote troef in deze voorstelling. Een van de betere voorstellingen tot nog toe, een echte aanrader voor klein en groot!!!


 • Familietheater "Nieuwsgierig Lotje" - Theater O!

  Geplaatst op 16 nov 2015

  Het verhaal en het concept van de voorstelling was heel leuk en heel mooi uitgewerkt. De kindjes ( van 7, 6 en bijna 4 jaar) hebben er heel veel van genoten. Mama en papa daarentegen waren een beetje ontgoocheld dat Lotje niet echt een spring-in-'t-veld bleek maar eerder een wat oudere dame. Dit was wel een leuke activiteit op een regenachtige zaterdagavond.


 • De schatten van Vlieg in het Huis van Alijn

  Geplaatst op 15 nov 2015

  Op een waaierig dagje als vandaag was een bezoek aan het huis van Alijn met het oplossen van de moord op Hendrik van Alijn een reeds leuke bezigheid!!! Met 3 kindjes ( van 7, 6 en bijna 4 jaar) is dit een echte aanrader! Met de zeer vriendelijke ontvangst van een gastvrouw en gastheer voelden we ons direct welkom!!


Acties


Meer acties