U bent hier:

Familie Cappan

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Isabel ( 40 jaar )

PAPA Matthys (1980), houdt van voetbal en wielrennen. MAMA Isabel Thys (1979), is fan van haar gezin. DOCHTER Igna (2005), onze duizendpoot (dans, muziek, scouts, lezen). ZOON Pjotr (2007), gaat naar textiellabo met Asterixstrip in de hand. ZOON Stan (2009), kapoen en voetballer in spe.

Familie Cappan

Volgers

EVL en Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Het Zwanenmeer - Le Lac des Cygnes

  Geplaatst op 10 apr 2014

  Eerste ervaring met een (klassiek) ballet. Deze uitstap was een cadeautje voor onze eigen kleine ballerina van 8 jaar. Haar reactie was unaniem positief. Ze kon het verhaal verbazend goed volgen, kon - dankzij notenleer - genieten van de klassieke muziek (live gespeeld!), leuke kostuums en de danspasjes, ja, die waren fenomenaal. Het gebeurt allemaal met zo'n naturel dat het er niet zo moeilijk uitziet, maar zelfs een leek als ik weet dat dit topniveau is. De hoofdrolsspeelster had sublieme solo's, waar maar geen einde aan leek te komen. Het is misschien nog even wachten op een volgend optreden, maar het is het wachten alleszins waard!

  Eerste keer in het Capitool was een aangename ervaring. Moeilijk om te vergelijken met andere plaatsen, maar het 1ste balkon is een aanrader.


 • Mr. Peabody and Sherman 3D (NL versie)

  Geplaatst op 06 mrt 2014

  Oordeel van Igna, 8 jaar: "Leuk met de teletijdmachine, een super slimme hond en een domme dikke vrouw. Mr Peabody kan fantastisch koken. Zeker een toffe film!". Je zou het nog vergeten, maar mr. Peabody is een hond en Sherman is zijn geadopteerde zoon (mensenkind). De karakters zijn zo goed uitgewerkt dat je dit na een tijdje gewoon niet meer ziet. Hoewel ik meer fan ben van disneyfilms à la Lion King (en daarbij wel eens een traantje wegpink) hebben we genoten van de film.


 • Binnenspeeltuin Jungle World

  Geplaatst op 27 feb 2014

  Eerlijk is eerlijk: binnenspeeltuinen zijn niet echt ons ding. We hebben de kinderen er wel al eens afgezet voor verjaardagsfeestjes, maar meer ervaring hadden wij er niet mee. Bij aankomst vonden we Jungle World wel wat klein, maar Pjotr en zijn 7 klasgenootjes hadden het heel erg naar hun zin. Voordeel was dat er ook enkele buitenspeeltuigen waren. Ook hier beperkt qua oppervlakte. En wij - de oudjes - wij hebben de namiddag gevuld met een milkshake en een goed boek.


Acties


Meer acties