U bent hier:

familie Danckaerts-Jacobs

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Zichem

Familieleden

 • Natalie ( 39 jaar )

Wij - mama, papa en twee kinderen van 8 en 9- zijn een gekke, vrolijke familie uit Scherpenheuvel-Zichem. We houden van schatten zoeken en uitstapjes maken.


Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg in de abdij van Averbode

  Geplaatst op 20 jul 2018

  Een leuke zoektocht naar de schat van Vlieg. Ditmaal zochten we een cijfercode om de schat te kunnen openen. De kinderen (bijna 11 en 12 jaar) vonden de opdrachten origineel, zoals bv het spel met de blinddoek (zoek de juiste boom die je zonet geknuffeld hebt). Mensen die niet uit de buurt zijn kunnen met deze zoektocht de bezienswaardigheden rond de Abdij ontdekken. Een ijsje eten en iets drinken in 'het Moment' zijn natuurlijk een mooie afsluiter van deze zoektocht. Goed voor een paar uurtjes plezier!


 • De Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Scherpenheuvel-Zichem

  Geplaatst op 20 jul 2018

  Zoals steeds een fijne zoektocht naar de schat van Vlieg. Ditmaal met allerlei opdrachten in verband met voelen. Onze kinderen van bijna 11 en 12 vonden de code vrij snel en konden dus snel hun schat ontdekken.

  In de buurt is er ook de zoektocht van Vlieg in de Abdij van Averbode. De rugzakjes met de opdrachten hiervan, kan je in de bib uitlenen.

  Deze bib heeft steeds veel fijne extra's in de vakantie zoals de zoektocht naar de schat van hun bibbeest en een reuze-scrabble-uitdaging!


 • Planckendael

  Geplaatst op 20 jul 2017

  Heel mooie en gezellig dierentuin. Er loopt momenteel een hele mooie tentoonstelling van LEGO in Planckendael. Zeker de moeite waard om al deze 'lego-dieren' te gaan zoeken in het park.


Acties


Meer acties