U bent hier:

Familie Dekeyzer

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • abauduin ( 30 jaar )

We zijn een vrolijke familie uit Maarkedal. Buiten spelen is echt ons ding. Suzanne en Felix houden van de natuur en het zonnetje. De kindjes zijn nog heel jong, dus probeer ik activiteiten te zoeken die ook de allerkleinsten kunnen boeien.


Beoordelingen

 • Gravensteen

  Geplaatst op 09 aug 2019

  We bezochten al een hele resem kastelen met de kinderen, maar deze burcht hadden we aangekondigd als een 'stoer' kasteel. Onze zoon van 4 jaar keek enorm uit naar deze uitstap.
  Het regende tijdens ons bezoek aan het Gravensteen, maar da's niet erg. Er zijn voldoende gangen en zalen om binnen te vertoeven. De zaal met de wapens vonden de kinderen top.
  Onze dochter (5 jaar) zat tijdens de uitstap in een loopgips aan haar been. Er zijn wel heel wat trappen op en af te wandelen, maar dat ging prima.


 • Proef jij wat ik proef? Schatten van Vlieg in het Huis van Alijn

  Geplaatst op 09 aug 2019

  Wij zochten naar de schat van vlieg met twee kindjes, van 4 en 5 jaar. Ze vonden de zoektocht heel leuk. Ze zochten actief naar de symbooltjes voor de vliegenjacht, maar ook de andere doe-opdrachten (de oortjes o.a.) vonden ze heel leuk. Bovendien is het een zoektocht die ook voor ouders heel fijn is, vol nostalgie.


 • Kasteel van Gaasbeek

  Geplaatst op 27 jul 2019

  Ik bezocht het kasteel met kindjes van 4, 5 en 6 jaar. Ze vonden het heel leuk om door het kasteel te wandelen en alle kamers te ontdekken. Zeker de oude bedjes en de keuken vonden ze speciaal.
  We picknickten in het park en maakten een wandeling langs de vijvers. Het was een bloedhete dag en de schaduw van de bomen was aangenaam!
  Een minpuntje: toen wij het kasteel wilden bezoeken, was er net een tentoonstelling van Bruegel. We konden dus niet gewoon het kasteel bezoeken. Ik moest als volwassene een toegangsticket voor de tentoonstelling kopen (€15), terwijl ik natuurlijk met drie kinderen geen tijd had om die schilderijen te bekijken ;)


Acties


Meer acties