U bent hier:

Familie Dekeyzer

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • abauduin ( 30 jaar )

We zijn een vrolijke familie uit Maarkedal. Buiten spelen is echt ons ding. Suzanne en Felix houden van de natuur en het zonnetje. De kindjes zijn nog heel jong, dus probeer ik activiteiten te zoeken die ook de allerkleinsten kunnen boeien.


Beoordelingen

 • Ijspiste Kerstmarkt Oudenaarde

  Geplaatst op 30 dec 2018

  We gingen deze ochtend schaatsen (ik en kindjes van 3j en 5j). Op zondagochtend was de ijspiste voorbehouden voor kleuters en hun ouders, wat top is! Anders zou ik schrik hebben om omver geschaatst te worden... Er zijn sleetjes voor de allerkleinsten en een soort pinguïnsteun voor grotere kleuters. 1 volwassene voor twee kindjes was niet evident, maar de mensen van de ijspiste hebben me prima geholpen. Wel jammer dat de mat in de omkleedruimte kletsnat is. We hadden alle drie natte kousen wanneer we vertrokken.


 • Plopsaland De Panne

  Geplaatst op 01 nov 2018

  Deze herfstvakantie voor de tweede maal naar Plopsaland gegaan. De kinderen waren nu 3 jaar en bijna 5 jaar. Opnieuw een fijne dag beleefd. Net zoals vorige jaar was het een heel koude dag (maar wel droog). We misten net zoals vorig jaar een plekje om rustig binnen te zitten en iets te drinken, maar ik versta dat dat niet lukt op die schaal.
  Me dit jaar ook geërgerd aan de ongezonde voeding. We waren er opnieuw op voorbereid en hadden gezonde snacks mee, maar 't zou fijn zijn om dat daar te kunnen kopen.
  Bij de traktor-attractie (aan de kinderboerderij) hebben we tweemaal heel lang staan aanschuiven door technische pannes. De eerste maal in de voormiddag zijn we uiteindelijk weggegaan, in de namiddag ben ik toch blijven staan (maar heb er toch bijna 1u gestaan).
  Natuurlijk blijft dit een topdag voor de kinderen en wanneer de kinderen blij zijn, zijn wij ook blij ;)


 • Kids Adventure

  Geplaatst op 01 nov 2018

  We gingen in de herfstvakantie voor het eerst naar Kids Adventure. De kinderen (3j en 5j) hadden een leuke tijd. Mijn zoontje botste wel heel hard tegen een balk ofzo aan waardoor hij een dikke buil had op zijn hoofd, maar dat kan op andere speeltuinen ook gebeuren. De speeltuin 'van de vissen' vond ik gevaarlijker door de bal die heen en weer zwiert (waar je kan opzitten). Er waren kinderen die dit gebruiken om naar elkaar te gooien. Da's natuurlijk ook de verantwoordelijkheid van de ouders...
  De inkom vonden we wel duur genoeg (€7 per kind). We gingen maar voor anderhalf uur gaan en dan is €14 wel genoeg.
  Er waren voldoende tafels voor ouders. Het kwam allemaal wel nogal commercieel over. Er was zelfs een mini-speelgoedwinkel. Zoals ook bij andere indoorspeeltuinen mocht je geen eigen eten of drinken nuttigen. Dat versta ik, maar dan zouden er ook gezondere snacks mogen aangeboden worden, zoals een appel of banaan.


Acties


Meer acties