U bent hier:

Familie Fransen

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Neerpelt

Familieleden

 • Dylan en Kaily

We zijn een gezin van 5
Bjorn (papa) 32 jaar
Christelle (mama) 29 jaar
Dylan (broer) 8 jaar
Kaily (zus) 7 jaar
Lyana (zus) 1 jaar

Familie Fransen

Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg - Digizoem met Vlieg in de Bib van Overpelt

  Geplaatst op 02 aug 2018

  Vandaag hadden we besloten om samen met de kinderen naar de BIB in Overpelt te gaan omdat ze de schat van de vlieg daar ook wilden hebben natuurlijk, we kwamen daar aan en werden vriendelijk onthaald!
  De kinderen zeiden tegen de mevrouw "Wij komen voor de schat" en er werd al snel een Ipad bijgehaald en we kregen een klein woordje uitleg over hoe het in elkaar stak... al snel begon dus onze zoektocht naar een aantal prenten waarop een code stond en als we die code dan invoerde dan kregen we een activiteit die we moesten doen.
  De kinderen zelf vonden het zeer leuk en leerrijk omdat ze dingen ontdekt hebben die ze anders niet te zien krijgen.

  We vonden het een geslaagde "Schat Van De Vlieg"


 • De Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Neerpelt

  Geplaatst op 02 aug 2018

  De schat van de vlieg in de bibliotheek van Neerpelt. Was het maken van een voeldoos hier kunnen de kinderen met hun creativiteit goed aan de slag. Er waren verschillende spullen wat je in je doos kon steken. Onze kinderen hebben er een mooi kunstwerk van gemaakt. En konden deze meteen plaatsen in de plaatselijke tentoonstelling. Wil je zelf aan de slag of wil je naar de plaatselijke tentoonstelling, dat kan ga dan zeker langs in de bibliotheek van Neerpelt.


 • Het Verloren Kabouterdorp

  Geplaatst op 01 aug 2017

  Deze gedaan met de kinderen. Een super leuke wandeling met verschillende opdrachten voor de kinderen. Zo word wandelen in eens veel leuker. Deze is zeker een aanrader dus we gaan nog niet te veel verklappen deze moet je gewoon zeker doen.


Acties


Meer acties