U bent hier:

familie Ingelbrecht- Waelkens

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • ingewaelkens

Met ons vier wonen we in Bredene. We zijn altijd klaar voor een avontuur. Zoektochten, raadsels en spelletjes zijn ons ding. Het kan ook evengoed een film of theatervoorstelling zijn. Samen met onze meiden Kaat en Tina vinden we het fijn om met ons 4 erop uit te trekken.

familie Ingelbrecht- Waelkens

Beoordelingen

 • Real bodies

  Geplaatst op 15 apr 2018

  De kinderen (8 en 10 jaar) een youtube versie vooraf getoond om hen warm te maken. Zelf een 10 tal jaar geleden naar Körperwelten tentoonstelling geweest. We zijn de laatste week van de tentoonstelling langs geweest en ik moet zeggen dat was al enorm zichtbaar. Een aantal zalen waren al leeg. De kinderen vonden het wel indrukwekkend om de lichamen inwendig te kunnen zien. Door het gebrek aan de bordjes bij heel wat boxen was het niet altijd meer duidelijk wat er te zien is. De zaal is in mijn ogen ook niet goed verlicht waardoor je ook niet altijd een goed zicht hebt op de onderdelen. Ik vond het heel teleurstellend. De oudste bleef geïnteresseerd, de jongste haakte sneller af. Nu ik denk dat dit sterk van karakter van het kind afhangt en niet zozeer de leeftijd. Gelukkig hadden we de tickets via uit met vlieg kunnen verkrijgen door puntenruil. Het is zijn geld zeker niet waard.


 • De Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Bredene

  Geplaatst op 28 jul 2017

  Leuk opgemaakt via verschillende reuk-, proef- en voelopdrachten. Mooie digitale inleiding. In een klein uurtje vinden de kinderen heel zelfstandig de eindschatkaart om de eindschat te vinden. Jammer dat er in de te vinden schat niet iets kleins ligt. Maar de uiteindelijke grote schatkist met veel (te veel met moeilijk kiezen tot gevolg) spulletjes maakte dit euveltje weer meer dan goed voor de kids.


 • Familietheater: Joris en de Draak

  Geplaatst op 06 mrt 2016

  Samen met de kinderen 6 en 8 jaar genoten van deze familievoorstelling. Zonder groot decor meer met veel mimiek bleef je gedurende de volledige voorstelling geboeid. De mooie verhaallijn werd ondersteund door zang, buikspreken, interactie publiek,... Zowel voor jong als oud viel deze voorstelling heel erg in de smaak.