U bent hier:

familie Kersbergen

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • familie kersbergen ( 45 jaar )

Nieuwsamengesteld gezin bestaande uit papa Wouter, mama Sandra, grote broer Wim en grote zus Lise. Dit zijn al jongvolwassenen van 22 en 19 jaar oud. Dan hebben we ook nog dochter Marthe van 10 jaar en zoon Stan van bijna 6 jaar oud. We houden van theatervoorstellingen, muziek en dans.

familie Kersbergen

Volgers

Backend Luk, EVL en Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Vlot kamperen (Terra Nova)

  Geplaatst op Vandaag om 14:19 uur

  Marthe: Midden in de frisse lucht, tussen de eendjes. Spannend om in het hutje te overnachten.
  Stan: Je kan op het domein ook goed zwemmen en er zijn superglijbanen! Zelf getest!
  Sandra: Een echt avontuur op het water. Een roeiboot ter beschikking om naar je vlot te geraken. En daar dan een trekkershutje met matrassen en muggennetjes.
  Wouter: Ik waande me in Afrika. Helemaal alleen in een uithoekje van het domein en dan die ondergaande zon... Een aanrader voor avontuurlijke families!

  Het vlot ligt in een uithoek van het domein. Lekker verlaten en rustig dus. De rest van het domein heeft een fantastische speeltuin en zwemvijver. De organisatie zorgde ook voor een bakfiets om je spullen tot aan de roeiboot te krijgen. Super!


 • Wiener Circus

  Geplaatst op 21 apr 2014

  Dit was een fijne namiddag in het circus. De kinderen vonden vooral de acts met de hondjes en de vuurspuwer een topper. Stan keek ook steeds uit naar de clown die tussen de verschillende acts opkwam.
  De show duurde toch wel zo'n twee uur lang maar de acts waren afwisselend. Wij betaalden 15 euro voor de volwassenen en 13 euro voor de kinderen. Het circus deelt ook steeds bonnetjes uit in de scholen voor een gratis kindertoegang per betalende volwassene. Voor een gezin met twee kinderen spaar je zo toch wel 26 euro uit.


 • Pirateneiland

  Geplaatst op 21 apr 2014

  Stan (6 jaar) vond het super. Marthe (bijna 11 jaar)verveelde zich na een tijdje.
  De speeltuin bestaat voornamelijk uit klimparcours en er zijn ook een paar ballenbaden voor de kleintjes.
  We zijn hier samen met vrienden naartoe gegaan en in ons gezelschap zat ook een kind van 4 jaar. Maar voor haar was het klimmen nog wat te moeilijk. Als ouder heb je geen zicht op de locatie van je kinderen want ze kruipen van de ene verdieping naar de andere en je moet goed tegen het lawaai van de kinderen (in een beperkte ruimte) kunnen. Voor de mama's in het gezelschap mag het dukatensysteem om drankjes te kunnen betalen ook afgeschaft worden. Ze vinden dit omslachtig en het biedt geen meerwaarde.


Acties


Meer acties