U bent hier:

Familie kwebbel en bebbel

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Gijzegem

Familieleden

 • Isabelle ( 37 jaar )

Wij zijn een vrolijke familie uit Gijzegem. Mama houdt van boeken, papa houdt van films. Samen met onze 2 lieve schatten Nore en Fenna doen wij graag leuke dingen, zoals uitstapjes naar een speeltuin, pretpark, naar zee, het bos, ...


Beoordelingen

 • Provinciaal Domein Puyenbroeck

  Geplaatst op 01 mrt 2019

  Super leuk domein, heel wat te doen voor de kids. Hele leuke speeltuin voor uren speelplezier. Een wandeling of fietstocht naar de dieren is ook heel leuk.


 • Cirk!2017 Aalst

  Geplaatst op 27 aug 2017

  Leuk voor de kids en ouders, voor ieder wat wils. Veel verschillende acts overal in de stad, straattheater, dance acts, acrobaten,... leuk en uitgebreid programma, ook duidelijk aangegeven met de kaart die je krijgt van UIT op de markt. Een aanrader!


 • Poes is jarig

  Geplaatst op 06 jan 2017

  Heel leuke tocht door het museum. Onze jongste dochter van 3 jaar was misschien net iets te jong, maar de oudste van 5 vondt het super door het audio verhaaltje dat ze telkens mocht starten na elke zoektocht van de poezenpootjes en de stickertjes die ze op hun kroontje mochten kleven. Het was ook heel leerrijk voor hen en voor ons als ouders was het nostalgie door de dingen van vroeger. De kids en wij vonden het heel leuk en ze waren heel fier met hun beloning die ze zelf tijdens de tocht gemaakt hebben.


Acties


Meer acties