U bent hier:

familie Lambrechts

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Aarschot

Familieleden

 • Ruth ( mama 42 jaar )
 • Tom ( papa 41 jaar )
 • Sem ( zoon 13 jaar )
 • Siebe ( zoon 11 jaar )
 • Bent ( zoon 6 jaar )

Wij zijn een actief gezin met 3 kids uit Aarschot. Mama houdt ervan om samen met papa en de 3 jongens uitstapjes te maken die leuk zijn voor groot en klein. Papa is gek op fotografie. Actieve uitjes waar de kids kunnen ravotten zijn steeds leuk, een toneeltje of museum kan ook bekoren.


Beoordelingen

 • Attractiepark Toverland

  Geplaatst op 05 jan 2016

  Mooi park voor groot en klein ! In de zomer erg mooi buiten, in de winter 2 grote indoorhallen. Kerstvakantie was ook buitendeel Troy open, zeer sfeervol verlicht. Onze oudste zoon houdt van de wat stevigere attracties en kan zijn hartje ophalen in Troy, er zijn heel wat attracties waar we met zijn allen inkunnen (3, 8 en 9j + mama en papa), voldoende attracties voor de allerkleinsten, leuke speelplek voor de kids terwijl wij genieten van een drankje.


 • Gallo-Romeins Museum

  Geplaatst op 06 nov 2015

  Thema-tentoonstelling Gladiatoren:
  Door jong (3, 7, 8 en 9 jaar) en oud erg goed bevonden ! Kinderen vonden de audiotour heel goed, spannend en soms indrukwekkend. De versie voor volwassenen was zeer duidelijk en interessant, de kinderversie dompelt de kinderen echt onder in de tijd en de gladiatorenspektakels. Opletten voor de allerkleinsten, soms is het verhaal niet zo fraai en dat kan een beetje beangstigend zijn !
  Workshop gladiatorenhelm vonden ze allemaal super, werd ook erg goed begeleid.

  Permanente tentoonstelling:
  Ook door jong en oud goedbevonden. Veel info, duidelijke info. Voor de kinderen aantrekkelijk gehouden door enkele interactieve schermen.

  Wij waren met de wagen, geen parking aan het museum maar makkelijk te voet bereikbaar vanuit parkings in de buurt. Vestiaire voorzien met lockers. Lange wachttijden in het restaurant.


 • Voorlezen, het leukste kwartiertje van de dag

  Geplaatst op 03 nov 2015

  Terwijl de oudste (9) in de jeugdafdeling zijn plekje had gevonden om wat strips te lezen, heeft de jongste (3) genoten van 2 leuke voorleesverhaaltjes. De mooie, grote platen hielpen om de aandacht erbij te houden, vooral voor de kleinste kleutertjes een fijne extra. De vertelfee is nog een 3de boek begonnen, en de iets oudere kindjes van 5-6 jaar bleven gespannen luisteren. Voor mijn 3-jarige waren 2 verhaaltjes voldoende.
  Ook leuk was de interactie met de kindjes.


Acties


Meer acties