U bent hier:

Familie Luyten

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Antwerpen

Familieleden

 • Ellen Kerremans ( 34 jaar )
 • Dries Luyten ( 34 jaar )
 • Pleegdochter ( 13 jaar )

Wij wonen met onze familie in de Seefhoek van Antwerpen. Vlakbij het centraal station. Wij hebben geen tuin maar zijn toch heel graag buiten en het liefst nog actief. In onze vrije tijd gaan wij graag wandelen, naar rommelmarkten, naar een optreden,...

Volgers

katelijne3

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • China Light Festival

  Geplaatst op 15 jan 2015

  Zoals aangeraden op de site gingen wij een beetje later, zodat de eerste rush al voorbij was. Het was inderdaad relatief rustig in de zoo dan. Het was heel leuk om rond te kuieren tussen de lichtgevende figuren. Vooral de draak stak onze ogen uit. De show was ook leuk! We zijn blij dat we het gezien hadden...


 • Expo: Van oerknal tot mens & mammoet - Het avontuur van de evolutie

  Geplaatst op Gisteren om 16:25 uur

  Wij deden de tentoonstelling met een meisje van 7 jaar. De tentoonstelling was interessant, we zagen dieren waarvan we allemaal niet wisten dat ze ooit bestaan hebben. Leuk was dat kinderen (bijna) alles wat ze zagen mochten aanraken. Wij hadden 2 tickets kunnen ruilen voor onze 'vlieg'-punten en dat maakte de uitstap betaalbaar. Anders zouden we het wel wat te duur gevonden hebben.

  Wij wonen in Antwerpen-noord dus het station is vlakbij. Ideaal voor een regenachtige dag! Ook voor mensen die met bus, tram of trein komen heel makkelijk bereikbaar.


 • Park Spoor Noord

  Geplaatst op 28 okt 2014

  Wij wonen vlak bij park spoor noord en hebben geen tuin. Ondertussen is het park een vaste waarde in onze dagroutine geworden tijdens de zomer. We komen thuis, eten een vieruurtje, maken huiswerk, koken een picknick en gaan daar eten. Zalig! De speeltuin is heel open: perfect voor toezicht te houden op de kinderen. Het speelfontein heeft al voor veel plezier gezorgd bij onze dochter. In de zomer is het soms te druk in het park.


Acties


Meer acties