U bent hier:

Familie Michiels

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Natasja ( 34 jaar )

Wij zijn een jong (samengesteld) gezin met een coole papa (David), de lieve vriendin van papa (Natasja) en twee stoere kids (Kobe en Flo). Samen gaan we graag op stap en zijn we liever weg dan thuis :-).

Volgers

luckyluke en EVL

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Boudewijn Seapark

  Geplaatst op 24 mei 2014

  Het was een super fijne dag. Het was een klein beetje bewolkt dus er waren niet zoveel pretparkbezoekers. Eerst zijn we in de "Orka-Ride" gegaan, lekker snel. Daarna kwam de schommelboot aan de beurt waarin we heel hard hebben gelachen. De dolfijnenshow was een hoogtepunt. Ze luisterden echt super goed en deden coole kunstjes. De kids waren echt onder de indruk. Ook de zeeleeuwen-show was heel grappig en verrassend. We wisten niet dat zeeleeuwen zo'n komisch talent waren. Vervolgens hebben de kinderen nog eens alle attracties gedaan (dat heb je als je nergens hoeft aan te schuiven) en verlieten we Boudewijnpark met een grote glimlach.


 • Nette en Korneel en de kerstbomendief

  Geplaatst op 02 jan 2014

  We zijn naar de namiddagvoorstelling van Nette en Korneel gaan kijken om 14u00. Nette en Korneel zijn ondertussen al bekender geworden door hun ochtendprogramma op VTM Kzoom. Het was een super mooie show met dans, muziek, theater. Het decor was vindingrijk en kleurrijk, echt gemaakt voor kinderen. Zelfs Kobe, die ondertussen al 10 jaar is, vond de grappen van Korneel hilarisch. De reactie van de kinderen op de kerstbomendieven maakte duidelijk dat de voorstelling echt aanspreekt. Tevens ook een leerrijke voorstelling, aangezien het hoofdthema van Nette en Korneel vriendschap is. Als je op het einde van de voorstelling al die kinderhandjes ziet zwaaien naar Nette en Korneel, dan weet je dat de namiddag geslaagd is. In maart en april gaan Nette en Korneel op tournee met een nieuwe voorstelling en wij zijn zeker van de partij!

  GC Den Egger is goed bereikbaar met een grote parking.


 • FC De Kampioenen - Kampioen zijn blijft plezant (NL versie)

  Geplaatst op 02 jan 2014

  De kinderen waren in het begin van de kerstvakantie verjaard en we vroegen hen wat ze graag wilden doen op hun verjaardag. "Naar de nieuwe film van FC De Kampioenen gaan kijken" was hun overduidelijk antwoord. Aangekomen in de Kinepolis Brussel kochten we wat snoepjes, popcorn en drankjes. We moesten niet aanschuiven voor de tickets want die hadden we op voorhand online gekocht zodat we zeker goede plaatsen hadden. Wat een geluk dat we dat gedaan hadden, want de zaal zat vanzelfsprekend goed vol met enthousiaste kinderen en volwassenen. De film zat vol typische FC De Kampioenen-humor en versprekingen van Markske. Met andere worden: een gezellige familiefilm! De kinderen vonden de film geweldig.

  Je kan best parkeren aan het Koning Boudewijnstadion. In de straat van Kinepolis zelf is het moeilijker om te parkeren.


Acties


Meer acties