U bent hier:

Familie Mormel en hun 3 Musketiers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Elen

Familieleden

 • sonja ( mama 36 jaar )
 • Bart ( papa 35 jaar )
 • Jolan ( zoon 6 jaar )
 • Imme ( dochter 3 jaar )
 • Eline ( dochter 5 jaar )

Wij zijn een lekker druk nieuw samengesteld gezin met 3 kindjes (2 meisjes en 1 jongen). Voor onze 3 mormels zijn we steeds op zoek naar leuke activiteitjes, samen met UIt met Vlieg slagen wij erin deze spannend, gevarieerd en vooral super leuk te maken.


Beoordelingen

 • Cosmodrome

  Geplaatst op Gisteren om 12:24 uur

  Wij zijn naar de 360° show "Life of trees" geweest, maar dit viel wat tegen.
  De film op zich was heel leuk gedaan, maar de leeftijdsindicatie (vanaf 5 jaar) ligt naar mijn mening niet juist. Ik vond de film en de uitleg nog te moeilijk voor mijn zoontje van 6. Hij was dan ook snel uitgekeken.
  Na de film, mochten we nog naar de sterrenwacht, maar ook daar was de uitleg te technisch voor mijn zoontje. We zijn dan ook halverwege de uitleg opgestaan, zodat er nog gespeeld kon worden op de buitenspeeltuin. De buitenspeeltuin was een succes. Proper en goed onderhouden speeltoestellen. Echt prachtig gedaan.


 • Het Smurfenavontuur

  Geplaatst op Gisteren om 12:15 uur

  Afgelopen zaterdag met mijn dochter (2,5) en zoontje (6) naar het Smurfenavontuur geweest.
  We hadden gratis tickets gewonnen. Leuke expo, heel mooi gedaan en leuke interactieve activiteiten voor de kindjes. Wel jammer dat je er snel door bent. Op 1,5 u waren we erdoor en we vonden het allen toch een beetje te kort. Inkom vind ik persoonlijk vrij prijzig voor wat het is, ook de souveniershop vind ik prijzig.

  Maar de kinderen vonden het leuk en dat is wat telt.


 • Koinobori - Kinderdag

  Geplaatst op 07 mei 2018

  Enorm teleurgesteld over dit evenement. Medewerkers van de organisatie waren alles behalve vriendelijk.
  Er werd iedereen aangeraden tickets op voorhand online aan te kopen, dit om lange wachttijden aan de kassa te voorkomen. Eens toegekomen aan de kassa, bleek dat men nog moest aanschuiven in dezelfde rij als de mensen die nog geen ticket hadden aangekocht. Als men de medewerkers erop aansprak dat het niet goed georganiseerd was, kreeg je als antwoord dat je maar geduld moest hebben en niet moeilijk moest doen. De workshops vielen ook enorm tegen, bij de meeste workshops was er geen begeleiding, vaak was er gewoon niemand te bespeuren aan de tafels om uit te leggen wat nu precies de bedoeling was. Iedereen werd zowat aan zijn lot overgelaten. Er werd reclame gemaakt, dat het een evenement was in het teken van het kind, maar ik vond het enorm kindonvriendelijk. Jammer, want ze hadden er iets moois van kunnen maken. Een dikke tegenvaller en zeker niet voor herhaling vatbaar.


Acties


Meer acties