U bent hier:

Familie Muylaert

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Lochristi

Familieleden

 • Anneke ( Mama )

Wij zijn Filip, Anneke, Lotte (12), Berk (10) en Fien (2). Tijdens het schooljaar maken wij niet zo veel uitstapjes (school is al een avontuur op zich), maar in de vakantie gaan de kinderen zich snel vervelen. Dan zoeken we graag activiteiten die niet te duur zijn en liefst in de buurt van Gent. Omdat papa werkt in de vakantie, zoeken we activiteiten die makkelijk te begeleiden zijn met 1 ouder.


Beoordelingen

 • Provinciaal Domein Puyenbroeck

  Geplaatst op 02 jul 2016

  Super domein:
  - grote speeltuin, afgebakend per leeftijdsgroep (met sinds kort een heel toffe nieuwe peuterspeeltuin)
  - rustig dierenpark
  - tof om te wandelen of te fietsen
  - vlot bereikbaar, grote parking
  Een gezellig terrasje in de buurt van de speeltuinen zou wel fijn zijn, nu moet je eraan denken om zelf je picknick te voorzien (wat natuurlijk best wel gezellig kan zijn op een van de picknickbanken).


 • Rolschaatsen bij Rollerland

  Geplaatst op 02 jul 2016

  Leuke uitstap voor ons gezin met zowel een peuter als 2 tieners. Terwijl de oudste rolschaatsen, kan de jongste op het springkasteel of in de speeltuin.
  De speeltuin is jammer genoeg erg afgeleefd en op wel wat plaatsen stuk. Ook het springkasteel heeft zijn beste tijd gehad.
  De inkom is best betaalbaar, zeker als je je eigen skates mee brengt. De skates die ze verhuren zijn niet zo fijn om dragen, dus je eigen skates mee brengen is zeker aan te raden.


 • Uitstap: Dierentuin Planckendael

  Geplaatst op 02 jul 2016

  Heel leuk en mooi onderhouden dierenpark. Fijn dat je de dieren vaak vanop verschillende plekjes kan bekijken, daardoor is het rustiger. Ook erg leuke klim en kleuterplekjes en andere speelplekjes. Soms een beetje jammer dat je de (hier en daar erg smalle) wandelpaden moet volgen, soms zou je wel eens willen doorsteken om snellen bij dat favoriete dier (of bij de toiletten) te komen.
  Wij hadden bij ons laatste bezoek de pech dat het een erg drukke dag was, de parkings waren volzet, het was erg lang aanschuiven aan de kassa en de toiletten en het was zelfs schuiven op de wandelpaden. Maar los daarvan een erg leuk park.


Acties


Meer acties